Kotletai įdaryti kumpiu ir sūriu
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Skubu pasidalinti su jumis labai įdomiu variantu, kaip pasigaminti maltos mėsos kotletus su kumpio ir sūrio įdaru. Sotus, labai apetiškas ir nerealiai skanus patiekalas! Traški plutelė, minkšta malta mėsa ir lydytas sūris viduje – tikrai labai skanu. Juos galite patiekti prie stalo su padažu pagal skonį ar mėgstamu garnyru, taip pat su daržovėmis ar žolelėmis. Puikūs mėsos kotletai.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta vištienos filė500 gramų
-
Kumpis250 gramų
-
Sūris250 gramų
-
Kiaušiniai1~2 vnt
-
Duona2 riekelės (+ vanduo arba pienas)
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Džiūvėsėliai0.5 stiklinė
-
Aliejuspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia duoną pamirkykite vandenyje arba piene. Į maltą mėsą sudėkite kiaušinius, druską, pipirus, prieskonius pagal skonį ir duoną.
-
2. Viską kruopščiai išmaišykite. Masė neturėtų būti per skysta, kitaip kotletai gerai nesulips.
-
Reklama
-
3. Paimkite į ranką šiek tiek maltos mėsos, suminkykite į plokščią blyną ir į centrą įdėkite ploną kumpio ir sūrio gabalėlį.
-
4. Švelniai uždarykite įdarą, kad įdaras liktų visiškai viduje.
-
Reklama
-
5. Suformuotus kotletus iš visų pusių apvoliokite džiūvėsėliuose. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų.
-
6. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama