Kotletai įdaryti kumpiu ir sūriu

Kotletai įdaryti kumpiu ir sūriu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Skubu pasidalinti su jumis labai įdomiu variantu, kaip pasigaminti maltos mėsos kotletus su kumpio ir sūrio įdaru. Sotus, labai apetiškas ir nerealiai skanus patiekalas! Traški plutelė, minkšta malta mėsa ir lydytas sūris viduje – tikrai labai skanu. Juos galite patiekti prie stalo su padažu pagal skonį ar mėgstamu garnyru, taip pat su daržovėmis ar žolelėmis. Puikūs mėsos kotletai.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta vištienos filė
    500 gramų
  • Kumpis
    250 gramų
  • Sūris
    250 gramų
  • Kiaušiniai
    1~2 vnt
  • Duona
    2 riekelės (+ vanduo arba pienas)
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Džiūvėsėliai
    0.5 stiklinė
  • Aliejus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia duoną pamirkykite vandenyje arba piene. Į maltą mėsą sudėkite kiaušinius, druską, pipirus, prieskonius pagal skonį ir duoną.
    1. Pirmiausia duoną pamirkykite vandenyje arba piene. Į maltą mėsą sudėkite kiaušinius, druską, pipirus, prieskonius pagal skonį ir duoną.
  • Viską kruopščiai išmaišykite. Masė neturėtų būti per skysta, kitaip kotletai gerai nesulips.
    2. Viską kruopščiai išmaišykite. Masė neturėtų būti per skysta, kitaip kotletai gerai nesulips.
  • Reklama
  • Paimkite į ranką šiek tiek maltos mėsos, suminkykite į plokščią blyną ir į centrą įdėkite ploną kumpio ir sūrio gabalėlį.
    3. Paimkite į ranką šiek tiek maltos mėsos, suminkykite į plokščią blyną ir į centrą įdėkite ploną kumpio ir sūrio gabalėlį.
  • Švelniai uždarykite įdarą, kad įdaras liktų visiškai viduje.
    4. Švelniai uždarykite įdarą, kad įdaras liktų visiškai viduje.
  • Reklama
  • Suformuotus kotletus iš visų pusių apvoliokite džiūvėsėliuose. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų.
    5. Suformuotus kotletus iš visų pusių apvoliokite džiūvėsėliuose. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų.
  • Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!
    6. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai