Kotletai džiūvėsėliuose

Kotletai džiūvėsėliuose

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Pietums ar vakarienei rekomenduoju išsikepti kotletų džiūvėsiuose. Tokie kotletai su traškia plutele, sultingi ir labai skanūs, o paruošiami lengvai ir greitai. Produktai šiems kotletams pigūs, o ir greičiausiai visus juos rasite namuose. Šis receptas toks paprastas, kad kotletus pagaminti gali tiek patyrusi, tiek pradedančioji šeimininkė. Taigi būtinai išbandykite šiuos kotletus džiūvėsiuose.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta kiauliena
    1 kg
  • Kiaušiniai
    3~4
  • Miltai
    3~4 šaukštai
  • Džiūvėsėliai
    1 puodelis
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Maltą kiaulieną sudėkite į gilų dubenį, suberkite mėgstamus prieskonius, druską ir pipirus. Įmuškite vieną kiaušinį ir viską gerai išmaiš...
    2. Maltą kiaulieną sudėkite į gilų dubenį, suberkite mėgstamus prieskonius, druską ir pipirus. Įmuškite vieną kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Gilioje lėkštėje įmuškite likusius kiaušinius, įpilkite lašelį vandens ir gerai išplakite. Į kitas lėkštes suberkite miltus ir džiūvėsėlius.
    3. Gilioje lėkštėje įmuškite likusius kiaušinius, įpilkite lašelį vandens ir gerai išplakite. Į kitas lėkštes suberkite miltus ir džiūvėsėlius.
  • Drėgnomis rankomis formuokite kotletą. Tada jį apvoliokite miltuose, dėkite į kiaušinių plakinį ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Suformavus...
    4. Drėgnomis rankomis formuokite kotletą. Tada jį apvoliokite miltuose, dėkite į kiaušinių plakinį ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Suformavus visus kotletus juos sudėkite į lėkštę ir padėkite į šaldytuvą 30 min.
  • Reklama
  • Po maždaug 30 minučių kotletus galite kepti. Juos kepkite ant silpnos ugnies kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
    5. Po maždaug 30 minučių kotletus galite kepti. Juos kepkite ant silpnos ugnies kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
  • Skanaus.
    6. Skanaus.
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai