Kotletai džiūvėsėliuose
5 (2 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Pietums ar vakarienei rekomenduoju išsikepti kotletų džiūvėsiuose. Tokie kotletai su traškia plutele, sultingi ir labai skanūs, o paruošiami lengvai ir greitai. Produktai šiems kotletams pigūs, o ir greičiausiai visus juos rasite namuose. Šis receptas toks paprastas, kad kotletus pagaminti gali tiek patyrusi, tiek pradedančioji šeimininkė. Taigi būtinai išbandykite šiuos kotletus džiūvėsiuose.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta kiauliena1 kg
-
Kiaušiniai3~4
-
Miltai3~4 šaukštai
-
Džiūvėsėliai1 puodelis
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Maltą kiaulieną sudėkite į gilų dubenį, suberkite mėgstamus prieskonius, druską ir pipirus. Įmuškite vieną kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Gilioje lėkštėje įmuškite likusius kiaušinius, įpilkite lašelį vandens ir gerai išplakite. Į kitas lėkštes suberkite miltus ir džiūvėsėlius.
-
4. Drėgnomis rankomis formuokite kotletą. Tada jį apvoliokite miltuose, dėkite į kiaušinių plakinį ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Suformavus visus kotletus juos sudėkite į lėkštę ir padėkite į šaldytuvą 30 min.
-
Reklama
-
5. Po maždaug 30 minučių kotletus galite kepti. Juos kepkite ant silpnos ugnies kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
-
6. Skanaus.Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama