Korėjietiškos spurgos

Korėjietiškos spurgos

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Korėjietiškos spurgos mums atrodo kiek neįprastai – tai susukta tešla, kuri kepama dideliame kiekyje augalinio aliejaus. Labai skanu ir atrodo neįtikėtinai apetitiškai! Paruoštas spurgas patiekite šiltas – taip jos skaniausios, nepamirškite apibarstyti cukrumi arba cukraus pudra ir cinamonu. Kepkite spurgas dideliame kiekyje aliejaus ant vidutinės, o ne stiprios ugnies, kitaip jos viduje neiškeps.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    200 mililitrų (šiltas)
  • Miltai
    450 gramų
  • Sviestas
    40 gramų
  • Cinamonas
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
    80 gramų
  • Cukraus pudra
    1 šaukštas
  • Augalinis aliejus
    200 mililitrų
  • Sausos mielės
    10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į didelį dubenį supilkite šiltą pieną, suberkite cukrų ir ištirpintą sviestą. Viską išmaišykite šluotele.
    2. Į didelį dubenį supilkite šiltą pieną, suberkite cukrų ir ištirpintą sviestą. Viską išmaišykite šluotele.
  • Reklama
  • Į šį mišinį supilkite sausas mieles ir viską išmaišykite.
    3. Į šį mišinį supilkite sausas mieles ir viską išmaišykite.
  • Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos. Sumaišykite viską kartu.
    4. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos. Sumaišykite viską kartu.
  • Reklama
  • Miltus išsijokite dalimis.
    5. Miltus išsijokite dalimis.
  • Pildami miltus išmaišykite iš pradžių šaukštu, o paskui rankomis. Miltų gali prireikti daugiau ar mažiau, bet tešla turi būti minkšta ir ...
    6. Pildami miltus išmaišykite iš pradžių šaukštu, o paskui rankomis. Miltų gali prireikti daugiau ar mažiau, bet tešla turi būti minkšta ir nelipti prie rankų. Paruoštą tešlą suapvalinkite dubenyje. Dubenį su tešla uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir palikite tešlą vieną valandą.
  • Reklama
  • Per valandą tešla pastebimai pakils.
    7. Per valandą tešla pastebimai pakils.
  • Tešlą padalinkite į kelias lygias dalis – kiekviena dalis sveria 60 gramų.
    8. Tešlą padalinkite į kelias lygias dalis – kiekviena dalis sveria 60 gramų.
  • Reklama
  • Iš pradžių kiekvieną tešlos dalį iškočiokite į virvę, vieną galą sukdami į vieną pusę, o kitą – į priešingą pusę, tada pritvirtinkite lai...
    9. Iš pradžių kiekvieną tešlos dalį iškočiokite į virvę, vieną galą sukdami į vieną pusę, o kitą – į priešingą pusę, tada pritvirtinkite laisvus galus ir suformuokite spurgos ruošinius, kaip nuotraukoje. Paruošę visas spurgas, leiskite joms 15 minučių pabūti ant stalo (per tą laiką uždenkite virtuviniu rankšluosčiu).
  • Puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite gausų kiekį augalinio aliejaus ir atsargiai dėkite po 1-2 spurgas – kepkite iš abiejų pusių iki au...
    10. Puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite gausų kiekį augalinio aliejaus ir atsargiai dėkite po 1-2 spurgas – kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Padėkite paruoštas spurgas ant popierinio rankšluosčio, pašalindami augalinio aliejaus perteklių.
  • Reklama
  • Paruoštas korėjietiškas spurgas apibarstykite cukraus pudra ir cinamonu ir patiekite. Gero apetito!
    11. Paruoštas korėjietiškas spurgas apibarstykite cukraus pudra ir cinamonu ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai