Kopūstų suktinukai tešloje
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Gražūs ir paprasti kopūstų suktinukai su vištiena tešloje. Kopūstą blanširuokite verdančiame vandenyje, ant kiekvieno lapelio uždėkite po gabalėlį filė ir susukite. Kiekvieną suktinuką pamirkykite tešloje ir kepkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos. Tada sudėkite juos į puodą, užpilkite pasūdyta grietinėle ir 10 minučių troškinkite ant stiprios ugnies. Tada pabarstykite tarkuotu sūriu ir troškinkite dar 5 minutes. Suktinukai paruošti patiekti. Gero apetito!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Paukštiena /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė300 gramų
-
Sūris50 gramų
-
Kopūstų lapai9 vnt
-
Kiaušinis1 vnt
-
Grietinėlė100 mililitrų
-
Miltai2 šaukštai
-
Aliejus2~3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kopūstą pavirkite verdančiame vandenyje 7-8 minutes, tada išardykite į lapus.
-
2. Vištieną supjaustykite plonais griežinėliais, lengvai išmuškite, pagal skonį pasūdykite ir įberkite pipirų. Ant kopūsto lapo uždėkite gabalėlį filė.
-
Reklama
-
3. Ir susukti.
-
4. Tešlai kiaušinį išplakti su druska, miltais ir trupučiu vandens.
-
Reklama
-
5. Kiekvieną suktinuką pamirkykite tešloje ir kepkite keptuvėje iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos. Iškeptus suktinukus sudėkite į puodą, užpilkite pasūdyta grietinėle ir 10 minučių troškinkite ant stiprios ugnies. Tada pabarstykite tarkuotu sūriu ir troškinkite dar 5 minutes. Suktinukai paruošti patiekti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama