Kopūstų salotos su ridikėliais ir cukinijomis

Kopūstų salotos su ridikėliais ir cukinijomis

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
19 val.

Apie receptą

Korėjietiškos salotos išpopuliarėjo daugelyje šalių, nepaisant jų aštrumo, nors jį galima pakoreguoti, jei daržoves ruošiame namuose. Salotos bus dar skanesnės, jei leisite joms pastovėti. Korėjietiško stiliaus jaunų kopūstų salotos su ridikėliais ir cukinijomis. Salotoms galite naudoti ir senus kopūstus, bet tada leiskite patiekalui ilgiau pasistovėti. Šios salotos puikiai tinka kaip užkandis, kaip garnyras prie mėsos ar žuvies, prie keptų bulvių. Salotų aštrumą ir druską reguliuokite pagal savo skonį. Turėkite omenyje, kad sojos padažas yra mažiau ar daugiau sūrus. Korėjietiško stiliaus morkų prieskoniai parduotuvėje parduodami sūdyti, o Korėjos rinkoje – be druskos. Todėl į šį aspektą taip pat reikia atsižvelgti. Salotos labai skanios korėjietiškų patiekalų mėgėjams.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jauni kopūstai
    250 gramų
  • Ridikėliai
    100 gramų
  • Cukinija
    200 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Mėtų lapeliai
    10 vnt
  • Ryžių actas
    2 šaukštai
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Druska
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kalendra
    1 šaukštas (grūdeliai)
  • Aštrus raudonasis pipiras
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    50 mililitrų
  • Sojų padažas
    2~3 šaukštai
  • Korėjietiški daržovių prieskoniai
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo salotų ingredientus.
    1. Paruoškite savo salotų ingredientus.
  • Imame didelį dubenį, kad būtų patogu maišyti daržoves. Į jį susmulkiname kopūstą.
    2. Imame didelį dubenį, kad būtų patogu maišyti daržoves. Į jį susmulkiname kopūstą.
  • Reklama
  • Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais. Suberkite mėtų lapelius.
    3. Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais. Suberkite mėtų lapelius.
  • Jei cukinija jauna, žievelės nuimti nereikia, jei žievelė kieta, tuomet geriau nupjauti. Cukiniją perpjaukite išilgai ir 0,3 cm storio gr...
    4. Jei cukinija jauna, žievelės nuimti nereikia, jei žievelė kieta, tuomet geriau nupjauti. Cukiniją perpjaukite išilgai ir 0,3 cm storio griežinėliais.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o česnako skilteles – lėkštėmis. Mano česnakas jaunas, supjaustau kartu su žalia dalimi.
    5. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o česnako skilteles – lėkštėmis. Mano česnakas jaunas, supjaustau kartu su žalia dalimi.
  • Į salotas supilkite druską, cukrų, sojų padažą ir actą. Viską išmaišyti.
    6. Į salotas supilkite druską, cukrų, sojų padažą ir actą. Viską išmaišyti.
  • Reklama
  • Įpilkite pusę 1 valgomo šaukšto korėjietiškų daržovių prieskonių.
    7. Įpilkite pusę 1 valgomo šaukšto korėjietiškų daržovių prieskonių.
  • Antrąją korėjietiškų prieskonių pusę šaukšto sudėkite į keptuvę su aitriaisiais pipirais ir kalendromis, šiek tiek pakaitinkite keptuvėje...
    8. Antrąją korėjietiškų prieskonių pusę šaukšto sudėkite į keptuvę su aitriaisiais pipirais ir kalendromis, šiek tiek pakaitinkite keptuvėje ir įpilkite augalinio aliejaus. Aliejų užvirinkite.
  • Reklama
  • Užvirus supilkite į salotas.
    9. Užvirus supilkite į salotas.
  • Kruopščiai sumaišykite salotas ir laikykite šaldytuve bent 1 valandą arba geriau per naktį.
    10. Kruopščiai sumaišykite salotas ir laikykite šaldytuve bent 1 valandą arba geriau per naktį.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai