Kopūstų lapai balandėliams žiemai

Kopūstų lapai balandėliams žiemai

5 (2 įvertinimai)

1 Porcija
1 val.

Apie receptą

Tokie kopūstai labai padės, nes su jais per trumpą laiką pagaminsite balandėlius. Juk užtenka pasiimti tokius kopūsto lapus ir pagaminti. Su tokiais kopūstais gaminami balandėliai skiriasi nuo įprastų ir yra pikantiško skonio.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baltasis kopūstas
    1 vnt
  • Vanduo
    2 litrai
  • Druska
    1 šaukštas
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Juodieji pipirai
    5 vnt
  • Kvapieji pipirai
    5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Nuimkite nuo kopūstų viršutinius ir pažeistus lapus. Nupjaukite kotelį kampu ir įkiškite šakutę. Į gilų puodą supilkite vandenį ir užviri...
    2. Nuimkite nuo kopūstų viršutinius ir pažeistus lapus. Nupjaukite kotelį kampu ir įkiškite šakutę. Į gilų puodą supilkite vandenį ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Į jį panardinkite kopūstus ir virkite 5-6 minutes. Išimkite kopūstą ir nuimkite suminkštėjusius lapus. Kopūstą grąžinkite atgal, virkite ir nuimkite lapus, kol liks maža galvutė.
  • Reklama
  • Lapelius atvėsinkite ir nupjaukite sustorėjimą.
    3. Lapelius atvėsinkite ir nupjaukite sustorėjimą.
  • Sulankstykite kopūstų lapus į vokus, tarsi gamintumėte balandėlius.
    4. Sulankstykite kopūstų lapus į vokus, tarsi gamintumėte balandėlius.
  • Reklama
  • Kruopščiai išplaukite stiklainius ir dangtelius su soda karštame vandenyje ir sterilizuokite bet kokiu patogiu būdu.
    5. Kruopščiai išplaukite stiklainius ir dangtelius su soda karštame vandenyje ir sterilizuokite bet kokiu patogiu būdu.
  • Paruoštus kopūsto lapus sandariai sudėkite į stiklainius iki pečių.
    6. Paruoštus kopūsto lapus sandariai sudėkite į stiklainius iki pečių.
  • Reklama
  • Sudėkite pipirus ir lauro lapą į stiklainius.
    7. Sudėkite pipirus ir lauro lapą į stiklainius.
  • Į stiklainius įdėkite druskos. Sultinį nuo kopūstų užvirinkite ir stiklainius su kopūstais pripildykite iki pat viršaus. Uždarykite juos ...
    8. Į stiklainius įdėkite druskos. Sultinį nuo kopūstų užvirinkite ir stiklainius su kopūstais pripildykite iki pat viršaus. Uždarykite juos nailoniniais dangteliais ir palikite kambario temperatūroje vieną dieną. Tada padėkite ruošinį šaltoje, tamsioje vietoje ir palikite 1,5 mėnesio.
  • Reklama
  • Gerų pasiruošimų!
    9. Gerų pasiruošimų!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai