Kopūstai troškinti su šonkauliukais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Su šonkauliukais troškinti kopūstai – nuostabus patiekalas, kurį visai nesunku paruošti. Pateikiu šio patiekalo receptą. Ruoškite kopūstus, troškintus su šonkauliukais, pagal šį receptą – ir gausite labai skanius ir sočius pietus! Šios kopūstus galima patiekti be garnyro, tačiau jei norite, patiekalą visada galite papildyti, pavyzdžiui, virtomis bulvėmis. Sėkmės gaminant maistą, labai tikiuosi, kad mano troškintų kopūstų su šonkauliukais receptas jums bus naudingas!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos šonkauliai500 gramų
-
Kopūsto galva1 (vidutinio dydžio)
-
Svogūnai2 vnt
-
Morkos2 vnt
-
Pomidorų pasta1 šaukštas
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaulienos šonkaulius gerai nuplaukite šaltu vandeniu. Leiskite šiek tiek išdžiūti, tada supjaustykite porcijomis.
-
2. Toliau apkepkite šonkauliukus augaliniame aliejuje, kol apskrus.
-
Reklama
-
3. Tuo tarpu svogūną supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais.
-
4. Į keptuvę su šonkauliukais suberkite svogūną, viską išmaišykite ir troškinkite toliau.
-
Reklama
-
5. Morkas smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite stambia tarka.
-
6. Tada į mėsą suberkite tarkuotas morkas ir keptuvės turinį pagardinkite pomidorų pasta. Dar kartą gerai išmaišykite ir troškinkite toliau.
-
Reklama
-
7. Dabar susmulkinkite kopūstą.
-
8. Taip pat į keptuvę dedame susmulkintą kopūstą su troškintais šonkauliukais ir daržovėmis. Druska ir pipirai pagal skonį. Savo nuožiūra galite pridėti mėgstamų prieskonių. Viską išmaišykite ir toliau troškinkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami.
-
Reklama
-
9. ūsų patiekalas paruoštas! Galite sudėti į lėkštes ir patiekti ant stalo. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama