Konservuoti vyšniniai pomidorai
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
10 val.
Apie receptą
Skanūs konservuoti vyšniniai pomidorai visada praskaidrins jūsų pietus ar vakarienę. Be to, tai puikus užkandis. Paruošti konservuotus vyšninius pomidorus žiemai yra gana paprasta. Naudokite mano receptą, kuris paruoštas be sterilizacijos. Taip sutaupoma daug laiko ir pastangų, nes nereikia ieškoti plataus ir didelio puodo, norint jame virti stiklainius su daržovėmis. Vyšniniai pomidorai yra vidutiniškai sūrūs ir nelabai rūgštūs, o cukrus suteikia šiek tiek pikantiškumo. Visada į marinatą įpilkite cukraus, kad daržovės būtų skanesnės.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vyšniniai pomidorai500 gramų
-
Vanduo500 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus0.5 arbatinio šaukštelio
-
Actas 9%0.5 arbatinio šaukštelio
-
Česnakai1~2 skiltelės
-
Lauro lapas1~2 vnt
-
Pipirų žirneliai3~4 vnt
-
Petražolėspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Į švarų, iš anksto sterilizuotą stiklainį sudėkite petražolių, lauro lapų, pipirų ir česnako.
-
Reklama
-
3. Vyšninius pomidorus nuplaukite ir sudėkite į stiklainį.
-
4. Užvirinkite vandenį ir supilkite ant pomidorų stiklainyje.
-
Reklama
-
5. Uždenkite stiklainį dangteliu ir palikite taip stovėti 10 minučių. Pomidorai taps minkštesni, bet jų odelės nesprogs.
-
6. Skystį iš stiklainio supilkite į puodą ir užvirkite marinatą, įberdami druskos, cukraus ir acto.
-
Reklama
-
7. Karštu marinatu užpilkite vyšninius pomidorus ir iš karto užsukite dangtelius. Apverskite stiklainius aukštyn kojomis ir ir šiltai įvyniokite. Leiskite visiškai atvėsti.
-
8. Laikykite vėsioje ir tamsioje vietoje. Ruošinio išeiga yra 1 stiklainis po 0,5 litro.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama