Konservuotas vyšnių kompotas
5 (4 įvertinimai)
1 Porcija
30 min.
Apie receptą
Dalinuosi konservuotų vyšnių kompoto receptu. Saldus ir labai skanus. Kompotas paruošiamas greitai ir lengvai, be didelio vargo.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vyšnios320~350 gramų
-
Cukrus160~180 gramų
-
Vanduo600 mililitrų
-
Citrinų sultys1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. -
2. Nuplaukite vyšnias, pašalinkite lapus ir šakeles, sugedusias ar pernokusias uogas. Jums nereikia išimti sėklų. -
Reklama
-
3. Iki pusės stiklainį pripildykite vyšnių. Pirmiausia reikia sterilizuoti stiklainį. -
4. Stiklainį užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu. Palikite jį 5-7 minutes. -
Reklama
-
5. Vandenį nupilkite į puodą. Sudėkite cukrų į vandenį, išmaišykite ir virkite, kol visiškai ištirps. -
6. Į stiklainį įpilkite citrinos sulčių. Vyšnias užpilkite cukraus ir vandens sirupu. Užsukite dangtį. Porą savaičių laikykite vėsioje, tamsioje vietoje. -
Reklama
-
7. Konservuotas vyšnių kompotas yra paruoštas.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















