Konservuotas vyšnių kompotas

Konservuotas vyšnių kompotas

5 (4 įvertinimai)

1 Porcija
30 min.

Apie receptą

Dalinuosi konservuotų vyšnių kompoto receptu. Saldus ir labai skanus. Kompotas paruošiamas greitai ir lengvai, be didelio vargo.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vyšnios
    320~350 gramų
  • Cukrus
    160~180 gramų
  • Vanduo
    600 mililitrų
  • Citrinų sultys
    1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Nuplaukite vyšnias, pašalinkite lapus ir šakeles, sugedusias ar pernokusias uogas. Jums nereikia išimti sėklų.
    2. Nuplaukite vyšnias, pašalinkite lapus ir šakeles, sugedusias ar pernokusias uogas. Jums nereikia išimti sėklų.
  • Reklama
  • Iki pusės stiklainį pripildykite vyšnių. Pirmiausia reikia sterilizuoti stiklainį.
    3. Iki pusės stiklainį pripildykite vyšnių. Pirmiausia reikia sterilizuoti stiklainį.
  • Stiklainį užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu. Palikite jį 5-7 minutes.
    4. Stiklainį užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu. Palikite jį 5-7 minutes.
  • Reklama
  • Vandenį nupilkite į puodą. Sudėkite cukrų į vandenį, išmaišykite ir virkite, kol visiškai ištirps.
    5. Vandenį nupilkite į puodą. Sudėkite cukrų į vandenį, išmaišykite ir virkite, kol visiškai ištirps.
  • Į stiklainį įpilkite citrinos sulčių. Vyšnias užpilkite cukraus ir vandens sirupu. Užsukite dangtį. Porą savaičių laikykite vėsioje, tams...
    6. Į stiklainį įpilkite citrinos sulčių. Vyšnias užpilkite cukraus ir vandens sirupu. Užsukite dangtį. Porą savaičių laikykite vėsioje, tamsioje vietoje.
  • Reklama
  • Konservuotas vyšnių kompotas yra paruoštas.
    7. Konservuotas vyšnių kompotas yra paruoštas.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai