Konservuotas vyšnių kompotas

Konservuotas vyšnių kompotas

5 (4 įvertinimai)

1 Porcija
30 min.

Apie receptą

Dalinuosi konservuotų vyšnių kompoto receptu. Saldus ir labai skanus. Kompotas paruošiamas greitai ir lengvai, be didelio vargo.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vyšnios
    320~350 gramų
  • Cukrus
    160~180 gramų
  • Vanduo
    600 mililitrų
  • Citrinų sultys
    1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Nuplaukite vyšnias, pašalinkite lapus ir šakeles, sugedusias ar pernokusias uogas. Jums nereikia išimti sėklų.
    2. Nuplaukite vyšnias, pašalinkite lapus ir šakeles, sugedusias ar pernokusias uogas. Jums nereikia išimti sėklų.
  • Reklama
  • Iki pusės stiklainį pripildykite vyšnių. Pirmiausia reikia sterilizuoti stiklainį.
    3. Iki pusės stiklainį pripildykite vyšnių. Pirmiausia reikia sterilizuoti stiklainį.
  • Stiklainį užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu. Palikite jį 5-7 minutes.
    4. Stiklainį užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu. Palikite jį 5-7 minutes.
  • Reklama
  • Vandenį nupilkite į puodą. Sudėkite cukrų į vandenį, išmaišykite ir virkite, kol visiškai ištirps.
    5. Vandenį nupilkite į puodą. Sudėkite cukrų į vandenį, išmaišykite ir virkite, kol visiškai ištirps.
  • Į stiklainį įpilkite citrinos sulčių. Vyšnias užpilkite cukraus ir vandens sirupu. Užsukite dangtį. Porą savaičių laikykite vėsioje, tams...
    6. Į stiklainį įpilkite citrinos sulčių. Vyšnias užpilkite cukraus ir vandens sirupu. Užsukite dangtį. Porą savaičių laikykite vėsioje, tamsioje vietoje.
  • Reklama
  • Konservuotas vyšnių kompotas yra paruoštas.
    7. Konservuotas vyšnių kompotas yra paruoštas.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai