Koldūnai su raugintų kopūstų įdaru

Koldūnai su raugintų kopūstų įdaru

5 (1 įvertinimai)

30 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Koldūnų gaminimas yra gana žavus procesas, nors ir ilgas, tačiau pats patiekalas – tikra puota sielai ir kūnui, todėl siūlau šiandien pasigaminti koldūnų su raugintais kopūstais. Šis nuostabus koldūnų su raugintais kopūstais receptas plačiai naudojamas ukrainiečių, rusų ir baltarusių virtuvėje. Anksčiau šis patiekalas dažniausiai būdavo ruošiamas didžiosioms šventėms, o dabar koldūnai mums tapo kasdieniu maistu. Yra keletas klasikinio koldūnų įdaro variantų, ir kopūstas yra vienas iš jų, kai kas į vidų deda keptą kopūstą, bet man labiau patinka rauginti kopūstai, o kadangi gaminu pati, tai visada po ranka turiu skanų įdarą koldūnams.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    700 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Grietinė
    280 gramų (10% riebumo)
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Druska
    1 šaukštas (+ įdarui)
  • Rauginti kopūstai
    1.8 kilogramo
  • Svogūnai
    500 gramų
  • Džiovinti krapai
    1 šaukštas
  • Džiovintos petražolės
    1 šaukštas
  • Malti juodieji pipirai
    1 šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Taigi, iš kopūsto nupilame vandenį ir išspaudžiame, dedame į keptuvę ir kepame iki auksinės rudos spalvos, įpylę aliejaus.
    1. Taigi, iš kopūsto nupilame vandenį ir išspaudžiame, dedame į keptuvę ir kepame iki auksinės rudos spalvos, įpylę aliejaus.
  • Kopūstą perkelkite į lėkštę, nulupkite ir supjaustykite svogūną ir pakepinkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.
    2. Kopūstą perkelkite į lėkštę, nulupkite ir supjaustykite svogūną ir pakepinkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Pakepintą svogūną sudėkite į kopūstus, suberkite krapus, petražoles, maltus pipirus ir druską, viską išmaišykite.
    3. Pakepintą svogūną sudėkite į kopūstus, suberkite krapus, petražoles, maltus pipirus ir druską, viską išmaišykite.
  • Dabar pereikime prie tešlos, išsijokite miltus į gilų dubenį, įpilkite grietinės, kiaušinių, cukraus ir druskos.
    4. Dabar pereikime prie tešlos, išsijokite miltus į gilų dubenį, įpilkite grietinės, kiaušinių, cukraus ir druskos.
  • Reklama
  • Iš šių ingredientų minkome tirštą ir elastingą tešlą.
    5. Iš šių ingredientų minkome tirštą ir elastingą tešlą.
  • Tešlą suvyniokite į plastiką ir palikite pusvalandžiui.
    6. Tešlą suvyniokite į plastiką ir palikite pusvalandžiui.
  • Reklama
  • Po 30 minučių tešlą išimkite ir vėl gerai išminkykite.
    7. Po 30 minučių tešlą išimkite ir vėl gerai išminkykite.
  • Paruoštą tešlą iškočiokite plonu sluoksniu ir stikline išpjaukite apskritimus.
    8. Paruoštą tešlą iškočiokite plonu sluoksniu ir stikline išpjaukite apskritimus.
  • Reklama
  • Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite raugintų kopūstų įdarą.
    9. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite raugintų kopūstų įdarą.
  • Tada tvirtai sujungiame tešlos kraštus.
    10. Tada tvirtai sujungiame tešlos kraštus.
  • Reklama
  • Dabar belieka koldūnus išvirti arba užšaldyti šaldiklyje.
    11. Dabar belieka koldūnus išvirti arba užšaldyti šaldiklyje.
  • Jei nuspręsite juos valgyti iš karto, tuomet koldūnus reikia virti pasūdytame vandenyje 5 minutes nuo to momento, kai jie užvirs. Patieki...
    12. Jei nuspręsite juos valgyti iš karto, tuomet koldūnus reikia virti pasūdytame vandenyje 5 minutes nuo to momento, kai jie užvirs. Patiekite gatavą patiekalą su grietine, svogūnais ar spirgučiais. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai