Kiaulienos kepenėlių troškinys

Kiaulienos kepenėlių troškinys

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Norite pietums ar vakarienei paruošti skanų ir sveiką kiaulienos kepenėlių patiekalą? Naudodami šį receptą gausite nuostabiai švelnias ir sultingas kepenėles be šiam produktui būdingo kartumo. Kepenys – labai sveikas produktas, todėl jas būtinai reikėtų įtraukti į valgiaraštį. Kiaulienos kepenėlės turi šiek tiek kartumo, todėl daugelis žmonių jų negamina. Iš šio recepto sužinosite, kaip pasigaminti troškintas kiaulienos kepenėles, kad jos išeitų labai minkštos ir sultingos, nejaustumėte kartumo.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos kepenys
    500~700 gramų
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Grietinė
    200 gramų
  • Garstyčios
    1,5~2 šaukštai
  • Kvietiniai miltai
    2 šaukštai
  • Aliejus
    3~4 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Provanso žolelės
    1~2 žiupsneliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kruopščiai nuplaukite kepenis.
    1. Kruopščiai nuplaukite kepenis.
  • Ir supjaustyti griežinėliais. Pašalinkite dideles venas.
    2. Ir supjaustyti griežinėliais. Pašalinkite dideles venas.
  • Reklama
  • Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Pakepinkite svogūną, kol suminkštės.
    3. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Pakepinkite svogūną, kol suminkštės.
  • Kepenėlių skilteles apvoliokite miltuose ir suberkite į keptuvę su svogūnais.
    4. Kepenėlių skilteles apvoliokite miltuose ir suberkite į keptuvę su svogūnais.
  • Reklama
  • Kepenėles apkepkite iš abiejų pusių, kol lengvai apskrus.
    5. Kepenėles apkepkite iš abiejų pusių, kol lengvai apskrus.
  • Sudėkite prieskonius, garstyčias ir grietinę.
    6. Sudėkite prieskonius, garstyčias ir grietinę.
  • Reklama
  • Morkas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka arba supjaustykite kubeliais. Sudėkite į keptuvę prie kepenėlių, išmaišykite.
    7. Morkas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka arba supjaustykite kubeliais. Sudėkite į keptuvę prie kepenėlių, išmaišykite.
  • Ir troškinkite ant silpnos ugnies 8-10 minučių.
    8. Ir troškinkite ant silpnos ugnies 8-10 minučių.
  • Reklama
  • Patiekite su bet kokiu garnyru. Gero apetito!
    9. Patiekite su bet kokiu garnyru. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai