Kiaulienos kepenėlių troškinys
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Norite pietums ar vakarienei paruošti skanų ir sveiką kiaulienos kepenėlių patiekalą? Naudodami šį receptą gausite nuostabiai švelnias ir sultingas kepenėles be šiam produktui būdingo kartumo. Kepenys – labai sveikas produktas, todėl jas būtinai reikėtų įtraukti į valgiaraštį. Kiaulienos kepenėlės turi šiek tiek kartumo, todėl daugelis žmonių jų negamina. Iš šio recepto sužinosite, kaip pasigaminti troškintas kiaulienos kepenėles, kad jos išeitų labai minkštos ir sultingos, nejaustumėte kartumo.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos kepenys500~700 gramų
-
Svogūnai1~2 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Grietinė200 gramų
-
Garstyčios1,5~2 šaukštai
-
Kvietiniai miltai2 šaukštai
-
Aliejus3~4 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Provanso žolelės1~2 žiupsneliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kruopščiai nuplaukite kepenis.
-
2. Ir supjaustyti griežinėliais. Pašalinkite dideles venas.
-
Reklama
-
3. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Pakepinkite svogūną, kol suminkštės.
-
4. Kepenėlių skilteles apvoliokite miltuose ir suberkite į keptuvę su svogūnais.
-
Reklama
-
5. Kepenėles apkepkite iš abiejų pusių, kol lengvai apskrus.
-
6. Sudėkite prieskonius, garstyčias ir grietinę.
-
Reklama
-
7. Morkas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka arba supjaustykite kubeliais. Sudėkite į keptuvę prie kepenėlių, išmaišykite.
-
8. Ir troškinkite ant silpnos ugnies 8-10 minučių.
-
Reklama
-
9. Patiekite su bet kokiu garnyru. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama