Kokosinis tortas be kepimo
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kvapus, švelnus ir lengvai paruošiamas tortas kokoso skonio mėgėjams! Be to, tai vegetariška ir nereikia kepti! Išbandykite ir nustebinkite savo svečius! Šį desertą galite pasigaminti su želatina. Tortas labai skanus, švelnus ir aromatingas! Pagrindui galite sausainius ar krekerius ir įdėti šiek tiek riešutų ar kokoso drožlių.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Migdolų miltai50 gramų
-
Kokoso drožlės50 gramų
-
Malti sausainiai50 gramų
-
Kokosų aliejus3 šaukštai
-
Sirupas50 mililitrų (bet koks nedažytas)
-
Kokosų grietinėlė800 mililitrų
-
Laimas1 vnt
-
Kokosų likeris50 mililitrų
-
Vanduo100 mililitrų
-
Agarasagaras
-
Cukrus3~4 šaukštai
-
Agarasagaras
-
Braškės200 gramų
-
Kokosų kremas100 mililitrų
-
Cukrus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Virtuvinio kombaino dubenyje sumaišykite migdolų miltus, kokoso drožles ir sausainių trupinius su ištirpintu kokosų aliejumi ir sirupu.
-
2. Mišinį lygiu sluoksniu paskleiskite ant spyruoklinės torto formos dugno, stiklinės dugnu gerai paspauskite ir padėkite į šaldiklį 20 minučių.
-
Reklama
-
3. Paruoškite agarą (12 gramų) pagal instrukcijas ant pakuotės, įpilkite 100 ml vandens.
-
4. Sutarkuokite laimą ir atidėkite į šalį. Kokosų grietinėlę sumaišykite su cukrumi, kol visiškai ištirps. Supilkite likerį. Į kokosų mišinį išspauskite laimo sultis. Gerai išmaišykite ir supilkite agaro-agaro tirpalą.
-
Reklama
-
5. Išimkite formą su pagrindu ir supilkite kokoso kremą. Į desertą įdėjau sluoksnį braškių-kokosų želė, kurios man buvo likę nuo anksčiau paruošto torto ir užšaldžiau naudojimui ateityje. Neatitirpinau, tiesiog užpyliau šiek tiek kremo ant pagrindo, leidau šiek tiek sustingti ir išdėliojau braškių sluoksnį.
-
6. Tada užpildykite kremu iki viršaus. Ant viršaus pabarstykite žaliosios citrinos žievelę ir valandai padėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings.
-
Reklama
-
7. Papuoškite pagal skonį ir patiekite tiesiai iš šaldytuvo.
-
8. Dėl to pjūvis pasirodė toks gražus ,,dryžuotas,,.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama