Kokosinis tortas be kepimo

Kokosinis tortas be kepimo

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kvapus, švelnus ir lengvai paruošiamas tortas kokoso skonio mėgėjams! Be to, tai vegetariška ir nereikia kepti! Išbandykite ir nustebinkite savo svečius! Šį desertą galite pasigaminti su želatina. Tortas labai skanus, švelnus ir aromatingas! Pagrindui galite sausainius ar krekerius ir įdėti šiek tiek riešutų ar kokoso drožlių.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Migdolų miltai
    50 gramų
  • Kokoso drožlės
    50 gramų
  • Malti sausainiai
    50 gramų
  • Kokosų aliejus
    3 šaukštai
  • Sirupas
    50 mililitrų (bet koks nedažytas)
  • Kokosų grietinėlė
    800 mililitrų
  • Laimas
    1 vnt
  • Kokosų likeris
    50 mililitrų
  • Vanduo
    100 mililitrų
  • Agaras
    agaras
  • Cukrus
    3~4 šaukštai
  • Agaras
    agaras
  • Braškės
    200 gramų
  • Kokosų kremas
    100 mililitrų
  • Cukrus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Virtuvinio kombaino dubenyje sumaišykite migdolų miltus, kokoso drožles ir sausainių trupinius su ištirpintu kokosų aliejumi ir sirupu.
    1. Virtuvinio kombaino dubenyje sumaišykite migdolų miltus, kokoso drožles ir sausainių trupinius su ištirpintu kokosų aliejumi ir sirupu.
  • Mišinį lygiu sluoksniu paskleiskite ant spyruoklinės torto formos dugno, stiklinės dugnu gerai paspauskite ir padėkite į šaldiklį 20 minu...
    2. Mišinį lygiu sluoksniu paskleiskite ant spyruoklinės torto formos dugno, stiklinės dugnu gerai paspauskite ir padėkite į šaldiklį 20 minučių.
  • Reklama
  • Paruoškite agarą (12 gramų) pagal instrukcijas ant pakuotės, įpilkite 100 ml vandens.
    3. Paruoškite agarą (12 gramų) pagal instrukcijas ant pakuotės, įpilkite 100 ml vandens.
  • Sutarkuokite laimą ir atidėkite į šalį. Kokosų grietinėlę sumaišykite su cukrumi, kol visiškai ištirps. Supilkite likerį. Į kokosų mišinį...
    4. Sutarkuokite laimą ir atidėkite į šalį. Kokosų grietinėlę sumaišykite su cukrumi, kol visiškai ištirps. Supilkite likerį. Į kokosų mišinį išspauskite laimo sultis. Gerai išmaišykite ir supilkite agaro-agaro tirpalą.
  • Reklama
  • Išimkite formą su pagrindu ir supilkite kokoso kremą. Į desertą įdėjau sluoksnį braškių-kokosų želė, kurios man buvo likę nuo anksčiau pa...
    5. Išimkite formą su pagrindu ir supilkite kokoso kremą. Į desertą įdėjau sluoksnį braškių-kokosų želė, kurios man buvo likę nuo anksčiau paruošto torto ir užšaldžiau naudojimui ateityje. Neatitirpinau, tiesiog užpyliau šiek tiek kremo ant pagrindo, leidau šiek tiek sustingti ir išdėliojau braškių sluoksnį.
  • Tada užpildykite kremu iki viršaus. Ant viršaus pabarstykite žaliosios citrinos žievelę ir valandai padėkite į šaldytuvą, kol visiškai su...
    6. Tada užpildykite kremu iki viršaus. Ant viršaus pabarstykite žaliosios citrinos žievelę ir valandai padėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings.
  • Reklama
  • Papuoškite pagal skonį ir patiekite tiesiai iš šaldytuvo.
    7. Papuoškite pagal skonį ir patiekite tiesiai iš šaldytuvo.
  • Dėl to pjūvis pasirodė toks gražus
    8. Dėl to pjūvis pasirodė toks gražus "dryžuotas".
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai