Kokosiniai sausainiai

Kokosiniai sausainiai

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Rekomenduoju paskaityti kaip pasigaminti kokosinius sausainius. Sausainiai yra nekaloringi, trapūs ir lengvi. Kokosų aliejaus sausainiai yra neįtikėtinai lengvi ir švelnūs. Mano vaikai mėgsta neštis šiuos sausainius į mokyklą užkąsti, o aš mėgaujuosi jais su rytine kava. Labai rekomenduoju išbandyti šiuos trapius sausainius pasigaminti namuose ir tikrai nepasigailėsite. Receptas yra labai paprastas ir reikalauja minimalaus ingredientų. Tikiuosi, kad mano recepto dėka papildysite savo kulinarinių žinių bagažą. Karvės pieną galima pakeisti kokosų pienu, kad kokosų skonis ir aromatas būtų intensyvesnis.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    3/4 stiklinės
  • Miltai
    500 gramų
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Kepimo milteliai
    1 šaukštelis
  • Kokosų aliejus
    1/4 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Dubenyje sumaišykite išsijotus miltus, kepimo miltelius ir druską. Įpilkite ten kokosų aliejaus ir sutrinkite šakute. Tešlos konsistencij...
    1. Dubenyje sumaišykite išsijotus miltus, kepimo miltelius ir druską. Įpilkite ten kokosų aliejaus ir sutrinkite šakute. Tešlos konsistencija turi būti kaip trapių sausainių.
  • Tada palaipsniui supilkite pieną ir minkykite tešlą.
    2. Tada palaipsniui supilkite pieną ir minkykite tešlą.
  • Reklama
  • Tešla neturi lipti prie indo kraštų, o būti minkšta ir elastinga, neišsausėjusi.
    3. Tešla neturi lipti prie indo kraštų, o būti minkšta ir elastinga, neišsausėjusi.
  • Tešlą iškočiokite ne per plonai, apie 1 cm, ir išpjaukite sausainius.
    4. Tešlą iškočiokite ne per plonai, apie 1 cm, ir išpjaukite sausainius.
  • Reklama
  • Sausainius dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti 10 minučių. Kai tik įgaus gražią auksinę spalvą ir pakils, galima patiekti.
    5. Sausainius dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti 10 minučių. Kai tik įgaus gražią auksinę spalvą ir pakils, galima patiekti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai