Klasikinis vištienos karbonadas

Klasikinis vištienos karbonadas

5 (4 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šį karbonadą galima valgyti su garnyru, su daržovėmis, kaip savarankišką patiekalą ir net kaip užkandį ant sumuštinio. Vištienos filė gabalėlis paruošiamas per 25 minutes ir geriausia valgyti iškart. Karbonadus galima ruošti iš skirtingos mėsos. Skaniausia – iš kiaulienos sprandinės arba vištienos filė. Vištienos gabalėliai yra labai sultingi ir minkšti. Galite kepti juos su džiūvėsėliais arba su kiaušiniais ir miltais. Vištienos filė yra alternatyva pagrindiniams mėsos patiekalams ir bet kokiems sumuštiniams. Karbonadas iškepa labai greitai ir išlieka idealiai skanus tiek karštas, tiek šaltas.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    1 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Džiūvėsėliai
    150 gramų
  • Aliejus
    100 gramų (kepimui)
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos filė – ideali mėsa karbonadams. Filė gerai nuplaukite ir supjaustykite į 2 dalis. Kiekvieną dalį išmuškite kulinariniu plaktuku.
    1. Vištienos filė – ideali mėsa karbonadams. Filė gerai nuplaukite ir supjaustykite į 2 dalis. Kiekvieną dalį išmuškite kulinariniu plaktuku.
  • Dabar išplakite kiaušinį ir suberkite prieskonius. Kiekvieną gabalėlį pamirkykite kiaušinyje.
    2. Dabar išplakite kiaušinį ir suberkite prieskonius. Kiekvieną gabalėlį pamirkykite kiaušinyje.
  • Reklama
  • Tada apvoliokite džiūvėsėliuose.
    3. Tada apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Karbonadus sudėkite į keptuvę su karštu aliejumi. Kepkite ant vidutinės ugnies iš vienos pusės.
    4. Karbonadus sudėkite į keptuvę su karštu aliejumi. Kepkite ant vidutinės ugnies iš vienos pusės.
  • Reklama
  • Tada iš kitos pusės. Apvertus į kitą pusę galima uždengti dangčiu ir sumažinti ugnį. Karbonadai taps dar minkštesni, sultingesni ir šveln...
    5. Tada iš kitos pusės. Apvertus į kitą pusę galima uždengti dangčiu ir sumažinti ugnį. Karbonadai taps dar minkštesni, sultingesni ir švelnesni.
  • Geriau juos valgyti tiesiai karštus - jie turi traškią plutą ir yra labai sultingi.
    6. Geriau juos valgyti tiesiai karštus - jie turi traškią plutą ir yra labai sultingi.
  • Reklama
  • Jie tokie gražūs skerspjūviu. Patiekite juos kaip atskirą patiekalą arba su garnyru. Jei norite pasigaminti sumuštinį ir pasiimti su savi...
    7. Jie tokie gražūs skerspjūviu. Patiekite juos kaip atskirą patiekalą arba su garnyru. Jei norite pasigaminti sumuštinį ir pasiimti su savimi, šis karbonadas bus idealus sprendimas. Jis išliks skanus net ir šaltas.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai