Klasikinis Braunis
4.8 (7 įvertinimai)
8-10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Klasikinis brownie – šokoladiškiausias desertas iš visų žinomų šokoladinių desertų. Tai tikras malonumas smaližiams. Palepinkite save! Pyrago kepimo laikas orkaitėje yra apytikslis, priklauso nuo orkaitės ir pyrago storio. Braunius reikia išimti iš orkaitės, kai jie dar per vidurį drėgni, todėl viduje jie bus tinkamos minkštos tekstūros. Pyragas gali būti patiekiamas tiek karštas, tiek šaltas. Karšti pyragaičiai puikiai dera su ledais. Braunius gaminti geriau iš kartaus ar juodojo šokolado, pieniško šokolado šiam pyragui nerekomenduojama.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Juodasis šokoladas350 gramų
-
Sviestas230 gramų
-
Rudasis cukrus350 gramų (galima pakeisti įprastu cukrumi)
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Tryniai2 vnt
-
Miltai160 gramų
-
Kakava6 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Šokoladą ir sviestą susmulkinkite ir ištirpinkite ant silpnos ugnies.
-
2. Šokolado masę nukelkite nuo ugnies ir suberkite į ją cukrų, gerai išmaišykite. Nereikia laukti, kol cukrus ištirps.
-
Reklama
-
3. Palaukiame kol masė šiek tiek atvės ir įmušame kiaušinius bei trynius, gerai išmaišome.
-
4. Į kiaušinių-šokolado masę suberkite miltus ir kakavą, mentele ar šaukštu maišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Formą padengiame kepimo popieriumi, supilame į ją tešlą ir pašauname į orkaitę 25-30 min.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.8/5 (7 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama