Kišas su vištiena ir grybais

Kišas su vištiena ir grybais

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Atvirą pikantišką pyragą su vištiena ir pievagrybiais galima paruošti kaip pagrindinį patiekalą! Sotūs pietūs ar vakarienė ant jūsų stalo. Atkreipkite dėmesį į receptą! Įdarui galite naudoti bet kokius grybus. Tai gali būti pievagrybiai arba miško grybai. Įdarui naudokite vištienos mėsą be kaulų. Tai gali būti krūtinėlės filė arba šlaunelių mėsa.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    150 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt (1
  • Miltai
    300 gramų
  • Vištienos filė
    350 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Grybai
    200 gramų
  • Grietinėlė
    200 mililitrų
  • Parmezanas
    100 gramų
  • Aliejus
    20 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Prieš pradėdami gaminti, paruoškite reikiamus ingredientus. Vištienos filė pyragui galima virti arba kepti. Miltus persijokite per sietel...
    1. Prieš pradėdami gaminti, paruoškite reikiamus ingredientus. Vištienos filė pyragui galima virti arba kepti. Miltus persijokite per sietelį, kad prisotintumėte deguonies.
  • Norėdami paruošti tešlą, susmulkinkite sviestą su miltais ir kiaušiniu. Truputį pasūdykite.
    2. Norėdami paruošti tešlą, susmulkinkite sviestą su miltais ir kiaušiniu. Truputį pasūdykite.
  • Reklama
  • Iš trupinių pamažu susiformuos rutuliukas.
    3. Iš trupinių pamažu susiformuos rutuliukas.
  • Įdarui 1-2 minutes pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną.
    4. Įdarui 1-2 minutes pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną.
  • Reklama
  • Tada į keptuvę sudėkite pjaustytą vištieną. Kepkite su svogūnais 10-12 minučių, kol paruduos. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
    5. Tada į keptuvę sudėkite pjaustytą vištieną. Kepkite su svogūnais 10-12 minučių, kol paruduos. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
  • Pievagrybius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite kitoje keptuvėje 5-7 minutes. Jie šiek tiek susitrauks. Pasūdykite juos.
    6. Pievagrybius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite kitoje keptuvėje 5-7 minutes. Jie šiek tiek susitrauks. Pasūdykite juos.
  • Reklama
  • Paruoštą tešlą paskleiskite formos apačioje (22 cm), suformuodami aukštus kraštus.
    7. Paruoštą tešlą paskleiskite formos apačioje (22 cm), suformuodami aukštus kraštus.
  • Įdarui sumaišykite kiaušinius ir grietinėlę. Į dubenį sutarkuokite parmezaną. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
    8. Įdarui sumaišykite kiaušinius ir grietinėlę. Į dubenį sutarkuokite parmezaną. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
  • Reklama
  • Į skardą su skarda sudėkite keptus grybus ir vištieną. Keletą grybų griežinėlių palikite pyragui papuošti.
    9. Į skardą su skarda sudėkite keptus grybus ir vištieną. Keletą grybų griežinėlių palikite pyragui papuošti.
  • Užpildykite pyragą įdaru. Ant viršaus uždėkite rezervuotus grybus. Įdėkite pyragą į orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 40 m...
    10. Užpildykite pyragą įdaru. Ant viršaus uždėkite rezervuotus grybus. Įdėkite pyragą į orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.
  • Reklama
  • Iškepęs pyragas bus aukso rudos spalvos. Išimkite jį iš formos ir atvėsinkite.
    11. Iškepęs pyragas bus aukso rudos spalvos. Išimkite jį iš formos ir atvėsinkite.
  • Pyragą supjaustykite gabalėliais ir patiekite. Gero apetito!
    12. Pyragą supjaustykite gabalėliais ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai