Grybų padažas su grietinėle
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Grybų padažas toks skanus, kad galima valgyti net su duona, tiesiog tokį, be garnyro. Virkite ir mėgaukitės, jūsų dėmesiui kreminis grybų padažas! Grybai ir svogūnai supjaustyti ir pakepinti, tada suberti prieskonius, grietinėlę ir gerai troškinti.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Švieži grybai100 gramų
-
Sviestas100 gramų
-
Grietinėlė250 mililitrų
-
Kmynai0.5 arbatinio šaukštelio
-
Svogūnas0.5 vnt
-
Malti juodieji pipirai1/3 arbatinio šaukštelio
-
Druska1/3 arbatinio šaukštelio
-
Krapairyšulėlis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Grybus reikia gerai nuplauti po tekančiu vandeniu, nuvalyti kojeles peiliu ir supjaustyti mažais kubeliais.
-
Reklama
-
3. Svogūną taip pat susmulkinkite.
-
4. Svogūną pakepinkite svieste.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę su kepintais svogūnais sudėkite grybus.
-
6. Svogūną ir grybus pakepinkite apie 8 minutes ant vidutinės ugnies nuolat maišydami.
-
Reklama
-
7. Toliau supilkite grietinėlę, druską, pipirus pagal skonį ir suberkite kmynus.
-
8. Troškinkite neuždengtą apie 5 minutes ir po dangčiu ant silpnos ugnies apie 8 minutes, retkarčiais pamaišydami.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama