Kiniško stiliaus agurkai
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Nepaisant neįprasto pavadinimo „kiniško stiliaus agurkai“, tai esąs greitas, pikantiškas ir labai skanus užkandis iš šviežių agurkų. Be to, dabar, vasarą, pats geriausias laikas jį gaminti! Jei mėgstate aštrų maistą, būtinai pasigaminkite „kiniško stiliaus agurkus“. Žingsnis po žingsnio instrukcijos jums padės. Ryžių actą galima pakeisti bet kokiu kitu, o sezamo aliejų – bet kokiu augaliniu aliejumi, tačiau su šiais produktais receptas bus pats autentiškiausias.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Agurkai500 gramų
-
Česnakas3 skiltelės
-
Sojų padažas1.5 šaukšto
-
Druska2~3 žiupsneliai
-
Cukrus0,5 šaukšto
-
Sezamo sėklos1~1,5 šaukšto
-
Sezamų aliejus1 šaukštas
-
Ryžių actas1.5 šaukšto
-
Aštrūs čili pipirai0,5~1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Česnaką sutrinkite plokščiąja peilio puse ir susmulkinkite. Išimkite sėklas iš čili pipiro ir jį taip pat susmulkinkite.
-
Reklama
-
3. Supilkite actą ant cukraus ir maišykite, kol ištirps.
-
4. Sezamo sėklas 2 minutes pakepinkite sausoje keptuvėje, kad nesudegtų, kitaip jos bus karčios.
-
Reklama
-
5. Agurkus lengvai „pamuškite“, pavyzdžiui, kočėlu, kad jie įtrūktų.
-
6. Agurkus supjaustykite maždaug 2 cm gabalėliais. Sudėkite į kiaurasamtį, įberkite druskos, palikite 10 minučių, tada pakratykite, kad nuvarvėtų susidariusios sultys.
-
Reklama
-
7. Į dubenį sudėkite česnako, čili pipirų, cukraus ir acto mišinį, supilkite sojų padažą ir sezamų aliejų.
-
8. Į aštrų mišinį sudėkite agurkus ir gerai suplakite. Agurkus reikia marinuoti kelias valandas ar tris dienas.
-
Reklama
-
9. Galite juos patiekti beveik iš karto, nes jie jau gana aromatingi ir skanūs, tik nepamirškite prieš patiekiant pabarstyti sezamo sėklomis. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama