Kiaulienos sprandinės iešmeliai orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
4-6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Ar bandėte kepti kiaulienos sprandinę orkaitėje? Labai skanus naminis patiekalas, puikiai tinkantis tiek šventiniam stalui, tiek kasdieniams pietums ar vakarienei. Mėsa derinama su bet kokiais garnyrais. Kaip gaminti kiaulienos sprandinės iešmelius orkaitėje namuose? Gana paprasta! Kaip garnyrą galite virti bulves, ryžius ar makaronus.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos sprandinė500 gramų
-
Svogūnai500 gramų
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Kalendrapagal skonį
-
Kečupas100 gramų
-
Žalumynaipagal skonį (petražolės ir kalendra)
-
Actas1 arbatinis šaukštelis
-
Vanduo500 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaulienos sprandinę supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
-
2. Kiaulieną perkeliame į platų puodą, pabarstome nuluptais svogūnų žiedais, pipirais ir kalendromis.
-
Reklama
-
3. Supilkite 300 ml. vandens ir sumaišykite rankomis.
-
4. Ant mėsos su svogūnais uždėkite lėkštę, ant viršaus uždėkite indelį vandens. Palikti 1 valandai pasimarinuoti.
-
Reklama
-
5. Kad mėsa iškeptų kokybiškai ir patogiai, ją suveriame ant medinių iešmelių.
-
6. Mėsa kepama orkaitėje ant grotelių 30 minučių, 200 laipsnių temperatūra. Reikėtų nuolat sukti medinius iešmelius, kad mėsa tolygiai apkeptų iš visų pusių. Svogūnus galima kepti su mėsa arba marinuoti atskirai, įpylus acto ir 200 ml. vandens. Sumalkite žalumynus ir sumaišykite su kečupu.
-
Reklama
-
7. Mėsą patiekite su šašlykų kečupu ir marinuotais svogūnais. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama