Kiaulienos sprandinės iešmeliai orkaitėje

Kiaulienos sprandinės iešmeliai orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

4-6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ar bandėte kepti kiaulienos sprandinę orkaitėje? Labai skanus naminis patiekalas, puikiai tinkantis tiek šventiniam stalui, tiek kasdieniams pietums ar vakarienei. Mėsa derinama su bet kokiais garnyrais. Kaip gaminti kiaulienos sprandinės iešmelius orkaitėje namuose? Gana paprasta! Kaip garnyrą galite virti bulves, ryžius ar makaronus.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos sprandinė
    500 gramų
  • Svogūnai
    500 gramų
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Kalendra
    pagal skonį
  • Kečupas
    100 gramų
  • Žalumynai
    pagal skonį (petražolės ir kalendra)
  • Actas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo
    500 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulienos sprandinę supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
    1. Kiaulienos sprandinę supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
  • Kiaulieną perkeliame į platų puodą, pabarstome nuluptais svogūnų žiedais, pipirais ir kalendromis.
    2. Kiaulieną perkeliame į platų puodą, pabarstome nuluptais svogūnų žiedais, pipirais ir kalendromis.
  • Reklama
  • Supilkite 300 ml. vandens ir sumaišykite rankomis.
    3. Supilkite 300 ml. vandens ir sumaišykite rankomis.
  • Ant mėsos su svogūnais uždėkite lėkštę, ant viršaus uždėkite indelį vandens. Palikti 1 valandai pasimarinuoti.
    4. Ant mėsos su svogūnais uždėkite lėkštę, ant viršaus uždėkite indelį vandens. Palikti 1 valandai pasimarinuoti.
  • Reklama
  • Kad mėsa iškeptų kokybiškai ir patogiai, ją suveriame ant medinių iešmelių.
    5. Kad mėsa iškeptų kokybiškai ir patogiai, ją suveriame ant medinių iešmelių.
  • Mėsa kepama orkaitėje ant grotelių 30 minučių, 200 laipsnių temperatūra. Reikėtų nuolat sukti medinius iešmelius, kad mėsa tolygiai apkep...
    6. Mėsa kepama orkaitėje ant grotelių 30 minučių, 200 laipsnių temperatūra. Reikėtų nuolat sukti medinius iešmelius, kad mėsa tolygiai apkeptų iš visų pusių. Svogūnus galima kepti su mėsa arba marinuoti atskirai, įpylus acto ir 200 ml. vandens. Sumalkite žalumynus ir sumaišykite su kečupu.
  • Reklama
  • Mėsą patiekite su šašlykų kečupu ir marinuotais svogūnais. Skanaus!
    7. Mėsą patiekite su šašlykų kečupu ir marinuotais svogūnais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai