Kiaulienos šašlykas citrusinių vaisių marinate

Kiaulienos šašlykas citrusinių vaisių marinate

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Jei vyrai mėgsta aštrų, pikantišką šašlyką, tai moterims turiu subtilesnį variantą citrusiniame marinate. Dėl apelsinų ir greipfrutų mėsa tampa sultinga ir labai skani. Renkantis mėsą pirmenybę teikite šviežiai, nešaldytai mėsai. Geriau, jei tai kiauliena su lengvais riebalais.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1,2~1,5 kilogramo
  • Apelsinai
    2 vnt (vidutinio dydžio)
  • Greipfrutas
    1 vnt (didelis)
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Prieskoniai
    pagal skonį (šašlykams)
  • Pipirai
    pagal skonį (neprivaloma)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Mėsą nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabalėliais. Perkelkite į dubenį.
    2. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabalėliais. Perkelkite į dubenį.
  • Reklama
  • Greipfrutą nulupkite ir išspauskite sultis.
    3. Greipfrutą nulupkite ir išspauskite sultis.
  • Nuplaukite apelsinus. Iš vieno išspauskite sultis. Nuo antrojo nuimkite žievelę. Sumaišykite.
    4. Nuplaukite apelsinus. Iš vieno išspauskite sultis. Nuo antrojo nuimkite žievelę. Sumaišykite.
  • Reklama
  • Mėsą pagardinkite prieskoniais. Išmaišykite.
    5. Mėsą pagardinkite prieskoniais. Išmaišykite.
  • Paimkite kepimo maišelį. Įdėkite į ją mėsą ir užpilkite marinatu.
    6. Paimkite kepimo maišelį. Įdėkite į ją mėsą ir užpilkite marinatu.
  • Reklama
  • Užriškite maišelį. Pasukite maišelį iš vienos pusės į kitą. Palikite marinuotis kambario temperatūroje 3 valandas. Įdėjus į šaldytuvą, 6 ...
    7. Užriškite maišelį. Pasukite maišelį iš vienos pusės į kitą. Palikite marinuotis kambario temperatūroje 3 valandas. Įdėjus į šaldytuvą, 6 valandoms.
  • Likus 30 minučių iki kepimo, atidarykite maišelį, įberkite druskos pagal skonį, suriškite, išmaišykite ir palikite iki marinavimo pabaigo...
    8. Likus 30 minučių iki kepimo, atidarykite maišelį, įberkite druskos pagal skonį, suriškite, išmaišykite ir palikite iki marinavimo pabaigos. Paruoškite grilį su anglimis. Mėsą susmaigstykite ant iešmelių. Kepkite apversdami 30-40 minučių.
  • Reklama
  • Pradurtas iškepęs šašlykas išskiria skaidrias sultis ir pasidengia aukso rudos spalvos plutele. Nukelkite nuo ugnies ir patiekite karštą ...
    9. Pradurtas iškepęs šašlykas išskiria skaidrias sultis ir pasidengia aukso rudos spalvos plutele. Nukelkite nuo ugnies ir patiekite karštą ant iešmelių.
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai