Kiaulienos kotletai su kopūstais
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Nepaisant to, kad kotletuose yra šviežių kopūstų, jie yra gana sotūs ir skanūs. Tačiau būtent kopūstų buvimas suteikia jiems sultingumo. Puikus garnyras prie šių kotletų būtų bulvių košė ir marinuoti agurkai. Sotus ir skanus patiekalas kasdieniniam meniu.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena700 gramų
-
Kopūstai300 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Batonas150 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejus50 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Džiūvėsėliai1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Rinkitės ne riebią kiaulieną. Kiaulienos sprandinė puikiai tinka.
-
2. Batono riekeles pamirkykite vandenyje. Susmulkinkite kopūstą. Nulupkite svogūną.
-
Reklama
-
3. Mėsą sumalkite.
-
4. Tada sumalkite išmirkytą batoną, svogūną ir kopūstą. Įberkite druskos ir prieskonių. Sumaišykite visus ingredientus ir išmuškite mėsos masę prie dubens dugno, kad ji būtų tankesnė.
-
Reklama
-
5. Suformuokite kotletus ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir ant silpnos ugnies apkepkite kotletus iš abiejų pusių.
-
6. Gatavus kotletus sudėkite į puodą su dangčiu, kad jie šiek tiek ilgiau stovėtų ir garuose.
-
Reklama
-
7. Paruoštus kotletus galima papildyti bet kokiu garnyru. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama