Kiaulienos guliašas su svogūnais
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šis kiaulienos guliašas su svogūnais yra labai naminis, skanus ir sotus. Būtinai paruoškite jį pietums ar vakarienei. Kiaulienos gabaliukus reikia pakepinti su svogūnais, tada suberti prieskonius, pomidorų padažą ir troškinti, kol iškeps. Prie šio guliašo tiks bet koks garnyras.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena1.5 kilogramo
-
Svogūnai3 vnt
-
Pomidorų padažas1 stiklinė
-
Prieskoniai mėsaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Supjaustykite kiaulieną gana dideliais gabalėliais.
-
2. Svogūnus nulupkite ir taip pat supjaustykite pusžiedžiais. Svogūnus geriau imti didelius, kad jie guliaše per daug nesuvirtų.
-
Reklama
-
3. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite. Karštoje keptuvėje apkepkite mėsą iš visų pusių.
-
4. Sudėkite stambiai supjaustytą svogūną.
-
Reklama
-
5. Pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Supilkite pomidorų padažą. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską troškinkite ant silpnos ugnies, kol mėsa iškeps. Retkarčiais pamaišykite, kad nesudegtų. Jei reikia skysčio, galite įpilti verdančio vandens.
-
6. Sudėkite į lėkštes ir patiekite. Dažniausiai patiekiu su bulvėmis arba ryžiais. Tiks bet koks garnyras.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama