Kiaulienos guliašas su svogūnais

Kiaulienos guliašas su svogūnais

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šis kiaulienos guliašas su svogūnais yra labai naminis, skanus ir sotus. Būtinai paruoškite jį pietums ar vakarienei. Kiaulienos gabaliukus reikia pakepinti su svogūnais, tada suberti prieskonius, pomidorų padažą ir troškinti, kol iškeps. Prie šio guliašo tiks bet koks garnyras.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1.5 kilogramo
  • Svogūnai
    3 vnt
  • Pomidorų padažas
    1 stiklinė
  • Prieskoniai mėsai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Supjaustykite kiaulieną gana dideliais gabalėliais.
    1. Supjaustykite kiaulieną gana dideliais gabalėliais.
  • Svogūnus nulupkite ir taip pat supjaustykite pusžiedžiais. Svogūnus geriau imti didelius, kad jie guliaše per daug nesuvirtų.
    2. Svogūnus nulupkite ir taip pat supjaustykite pusžiedžiais. Svogūnus geriau imti didelius, kad jie guliaše per daug nesuvirtų.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite. Karštoje keptuvėje apkepkite mėsą iš visų pusių.
    3. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite. Karštoje keptuvėje apkepkite mėsą iš visų pusių.
  • Sudėkite stambiai supjaustytą svogūną.
    4. Sudėkite stambiai supjaustytą svogūną.
  • Reklama
  • Pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Supilkite pomidorų padažą. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską troškinkite ant silpnos ...
    5. Pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Supilkite pomidorų padažą. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską troškinkite ant silpnos ugnies, kol mėsa iškeps. Retkarčiais pamaišykite, kad nesudegtų. Jei reikia skysčio, galite įpilti verdančio vandens.
  • Sudėkite į lėkštes ir patiekite. Dažniausiai patiekiu su bulvėmis arba ryžiais. Tiks bet koks garnyras.
    6. Sudėkite į lėkštes ir patiekite. Dažniausiai patiekiu su bulvėmis arba ryžiais. Tiks bet koks garnyras.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai