Kiaulienos guliašas su džiovintomis slyvomis

Kiaulienos guliašas su džiovintomis slyvomis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Daugelis žmonių pietums ar vakarienei mėgsta guliašą su bulvėmis arba makaronais. Bet jei į guliašą dedate džiovintų slyvų, gaunamas visai kitas skonis. Tai suteiks malonaus aromato ir saldumo. Atkreipkite dėmesį į receptą! Įdėjus džiovintų slyvų, guliašas įgauna sodresnį skonį ir aromatą. Ilgai troškinant ant silpnos ugnies, visi ingredientai susilieja, mėsa tampa minkšta, o įdėjus miltų – reikiamo tirštumo. Guliašas gali būti patiekiamas su absoliučiai bet kokiu garnyru.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    500 gramų (minkštimas)
  • Slyvos
    100 gramų (be sėklų)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Miltai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo
    300 gramų
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai (kepimui)
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutiniais kubeliais. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ant stiprios ...
    2. Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutiniais kubeliais. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ant stiprios ugnies ir suberkite kiaulieną. Maišydami pakepinkite mėsą 6–8 minutes iki auksinės rudos spalvos. Perkelkite mėsą į lėkštę.
  • Reklama
  • Svogūnus nulupkite, supjaustykite ir sudėkite į keptuvę po mėsos. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir maišydami kepkite 7-8 minutes. Suberk...
    3. Svogūnus nulupkite, supjaustykite ir sudėkite į keptuvę po mėsos. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir maišydami kepkite 7-8 minutes. Suberkite prieskonius, išmaišykite ir pakepinkite dar 30 sekundžių.
  • Į keptuvę supilkite pomidorų pastą ir viską maišydami pakepinkite 1-2 minutes.
    4. Į keptuvę supilkite pomidorų pastą ir viską maišydami pakepinkite 1-2 minutes.
  • Reklama
  • Mėsą grąžinkite į keptuvę, suberkite nuplautas slyvas ir užpilkite 200 mililitrų karšto vandens. Druska, pipirai ir viską išmaišome. Užde...
    5. Mėsą grąžinkite į keptuvę, suberkite nuplautas slyvas ir užpilkite 200 mililitrų karšto vandens. Druska, pipirai ir viską išmaišome. Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį iki minimumo ir vieną valandą troškinkite guliašą.
  • Šaltą vandenį sumaišykite su miltais iki vientisos masės. Maišydami guliašą supilkite miltų mišinį ir virkite ant silpnos ugnies, kol gul...
    6. Šaltą vandenį sumaišykite su miltais iki vientisos masės. Maišydami guliašą supilkite miltų mišinį ir virkite ant silpnos ugnies, kol guliašas sutirštės ir pradės virti. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir patiekite patiekalą.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai