Kiaulienos gabalėliai bulvių tešloje keptuvėje

Kiaulienos gabalėliai bulvių tešloje keptuvėje

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Mėsa bulvių tešloje yra skani ir sultinga. Jums nereikia gaminti papildomo garnyro. Tiesiog pridėkite šviežių daržovių. Kepimui galite naudoti bet kurią kiaulienos dalį. Bet geriau rinktis mėsą be kaulų su minimaliu riebalų kiekiu. Geras pasirinkimas būtų kumpis arba nugarinė.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    400 gramų
  • Bulvės
    3 vnt
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Miltai
    3 šaukštai
  • Aliejus
    50 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus. Iš anksto nulupkite bulves ir nuplaukite, kad pašalintumėte nešvarumus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Iš anksto nulupkite bulves ir nuplaukite, kad pašalintumėte nešvarumus.
  • Kiaulieną supjaustykite porcijomis ir šiek tiek pamuškite virtuviniu plaktuku. Plakdami mėsą uždenkite plėvele, kad neaptaškytų ir nesupl...
    2. Kiaulieną supjaustykite porcijomis ir šiek tiek pamuškite virtuviniu plaktuku. Plakdami mėsą uždenkite plėvele, kad neaptaškytų ir nesuplyštų gabalėlių kraštai. Mėsą pabarstykite druska ir prieskoniais.
  • Reklama
  • Norėdami pagaminti tešlą, bulves sutarkuokite stambia tarka. Nupilkite skystį. Į bulves įmuškite kiaušinį, įdėkite grietinės ir miltų. Pa...
    3. Norėdami pagaminti tešlą, bulves sutarkuokite stambia tarka. Nupilkite skystį. Į bulves įmuškite kiaušinį, įdėkite grietinės ir miltų. Pabarstykite druska ir prieskoniais pagal skonį. Sumaišykite visus ingredientus.
  • Ant paruošto mėsos gabalo uždėkite bulvių tešlą.
    4. Ant paruošto mėsos gabalo uždėkite bulvių tešlą.
  • Reklama
  • Į karštą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir dėkite mėsą tešla žemyn. Ant mėsos uždėkite daugiau tešlos.
    5. Į karštą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir dėkite mėsą tešla žemyn. Ant mėsos uždėkite daugiau tešlos.
  • Mėsą apkepkite tešloje ant mažos ugnies 4-5 minutes iš kiekvienos pusės. Mėsa turi spėti iškepti viduje, bet bulvės neturi pradėti degti....
    6. Mėsą apkepkite tešloje ant mažos ugnies 4-5 minutes iš kiekvienos pusės. Mėsa turi spėti iškepti viduje, bet bulvės neturi pradėti degti. Kad mėsa iškeptų, uždenkite keptuvę dangčiu.
  • Reklama
  • Iškepus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
    7. Iškepus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
  • Patiekite su daržovėmis.
    8. Patiekite su daržovėmis.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai