Kiaulienos akordeonas orkaitėje
4.5 (2 įvertinimai)
1 Porcija
1 val. 30 min.
Apie receptą
Skanus ir gražus mėsos patiekalas šventiniam stalui. Šią mėsą labai lengva paruošti, o jūsų svečiai bus patenkinti. Švelni ir sultinga mėsa, iškepta folijoje ir iš anksto supjaustyta porcijomis, tikrai primena akordeoną. Šis mėsos kepimo būdas yra labai patogus. Be to, kad patiekalas atrodo labai gražiai, juo taip pat lengva dalytis tarp svečių. Mėsą galima iš anksto pamarinuoti mėgstamame marinate ir ji taps dar skanesnė. Tikiuosi, kad akordeono mėsos receptas padės nustebinti ir skaniai pavaišinti svečius.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena700 gramų (nugarinė)
-
Pomidorai2 vnt
-
Česnakai4~5 skiltelės
-
Sūris150~200 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Malti juodieji pipirai0.5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite. Mėsą supjaustykite, bet ne iki galo, maždaug 1,5 cm storio griežinėliais. Galite pabarstyti sausomis aromatinėmis žolelėmis – Provanso, baziliku, rozmarinu.
-
2. Pomidorus, sūrį ir česnaką supjaustykite griežinėliais.
-
Reklama
-
3. O dabar pradedame kimšti savo mėsos akordeoną. Įdėkite česnako skiltelę tarp kiekvienos mėsos riekelės.
-
4. Tada pomidorų griežinėliai.
-
Reklama
-
5. Ir sūrio griežinėliai.
-
6. Foliją sulenkiame keliais sluoksniais, sutepame augaliniu aliejumi ir padedame mėsą. Sandariai suvyniokite ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val.
-
Reklama
-
7. Kad mėsa apskrustų, pasibaigus kepimo laikui atidarykite foliją ir pašaukite mėsą į orkaitę dar 10-15 minučių. Ant viršaus galima papildomai pabarstyti tarkuoto sūrio.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama