Kiauliena prancūziškai
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Maitinantis, skanus, šventiškas, mėgstamas visų be išimties, žinoma, visi žinome, apie kokį patiekalą dabar kalbame, nes be jo neapsieina nei viena šventė - tai prancūziškai aromatinga kiauliena. Kas gali būti paprastesnio ir skanesnio už šį nuostabų kiaulienos kepimo prancūziškai receptą, nes šis patiekalas visada nugarmėja per bet kurias šventes. O aš asmeniškai manau, kad jis turėtų užimti didžiulę vietą tarp kitų receptų, nes šis patiekalas tikrai universalus. Šis patiekalas ne kartą padėjo kiekvienam iš mūsų, tačiau visas jo žavesys yra tai, kad jame idealiai dera paruošimo paprastumas ir nuostabus skonis, o aš nepažįstu nei vieno žmogaus, kuris nemėgtų tokios mėsos. Todėl nedvejodami paruošime jį šiandien, kuris pradžiugins visą mūsų šeimą.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena300 gramų
-
Bulvės7~8 vnt
-
Svogūnai0.5 vnt
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Majonezas100 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia nulupkite bulves, nuplaukite po šaltu vandeniu ir supjaustykite griežinėliais. Stengiuosi, kad būtų plonesni, tada geriau ir greičiau iškepa.
-
2. Kiaulieną nuplauname po vandeniu ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Tada supjaustykite maždaug 1 centimetro pločio porcijomis ir gerai išplakite.
-
Reklama
-
3. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais arba žiedais, sūrį sutarkuokite stambia tarka.
-
4. Dabar paimame kepimo indą ir pradedame dėlioti sluoksnius, pirmiausia bulvės, reikia įdėti šiek tiek druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
5. Tada išdėliokite supjaustytą mėsą, pabarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
-
6. Dabar pridėkite susmulkintą svogūną.
-
Reklama
-
7. Toliau viršutinį sluoksnį patepkite majonezu, kad neliktų neuždengtų vietų, ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Skardą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 40-50 minučių. Štai viskas, mūsų patiekalas yra paruoštas! Gero apetito visiems!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama