Kiauliena prancūziškai

Kiauliena prancūziškai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Maitinantis, skanus, šventiškas, mėgstamas visų be išimties, žinoma, visi žinome, apie kokį patiekalą dabar kalbame, nes be jo neapsieina nei viena šventė - tai prancūziškai aromatinga kiauliena. Kas gali būti paprastesnio ir skanesnio už šį nuostabų kiaulienos kepimo prancūziškai receptą, nes šis patiekalas visada nugarmėja per bet kurias šventes. O aš asmeniškai manau, kad jis turėtų užimti didžiulę vietą tarp kitų receptų, nes šis patiekalas tikrai universalus. Šis patiekalas ne kartą padėjo kiekvienam iš mūsų, tačiau visas jo žavesys yra tai, kad jame idealiai dera paruošimo paprastumas ir nuostabus skonis, o aš nepažįstu nei vieno žmogaus, kuris nemėgtų tokios mėsos. Todėl nedvejodami paruošime jį šiandien, kuris pradžiugins visą mūsų šeimą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    300 gramų
  • Bulvės
    7~8 vnt
  • Svogūnai
    0.5 vnt
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Majonezas
    100 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia nulupkite bulves, nuplaukite po šaltu vandeniu ir supjaustykite griežinėliais. Stengiuosi, kad būtų plonesni, tada geriau ir g...
    1. Pirmiausia nulupkite bulves, nuplaukite po šaltu vandeniu ir supjaustykite griežinėliais. Stengiuosi, kad būtų plonesni, tada geriau ir greičiau iškepa.
  • Kiaulieną nuplauname po vandeniu ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Tada supjaustykite maždaug 1 centimetro pločio porcijomis ir ger...
    2. Kiaulieną nuplauname po vandeniu ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Tada supjaustykite maždaug 1 centimetro pločio porcijomis ir gerai išplakite.
  • Reklama
  • Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais arba žiedais, sūrį sutarkuokite stambia tarka.
    3. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais arba žiedais, sūrį sutarkuokite stambia tarka.
  • Dabar paimame kepimo indą ir pradedame dėlioti sluoksnius, pirmiausia bulvės, reikia įdėti šiek tiek druskos ir pipirų.
    4. Dabar paimame kepimo indą ir pradedame dėlioti sluoksnius, pirmiausia bulvės, reikia įdėti šiek tiek druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Tada išdėliokite supjaustytą mėsą, pabarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
    5. Tada išdėliokite supjaustytą mėsą, pabarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
  • Dabar pridėkite susmulkintą svogūną.
    6. Dabar pridėkite susmulkintą svogūną.
  • Reklama
  • Toliau viršutinį sluoksnį patepkite majonezu, kad neliktų neuždengtų vietų, ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Skardą pašaukite į iki 180 la...
    7. Toliau viršutinį sluoksnį patepkite majonezu, kad neliktų neuždengtų vietų, ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Skardą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 40-50 minučių. Štai viskas, mūsų patiekalas yra paruoštas! Gero apetito visiems!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai