Kiauliena kepta su česnaku

Kiauliena kepta su česnaku

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Nežinote, ką daryti su kiaulienos pilvo gabalėliu? Rekomenduoju išstudijuoti šį kiaulienos, keptos su česnaku, receptą. Vargo mažiausiai, bet mėsa nepaprastai kvapni ir skani. Kaip pagaminti fantastiškai skanų patiekalą naudojant, tiesą sakant, tik du ingredientus – kiaulienos pilvą ir česnaką? Galima kepti orkaitėje, sakote. Taip tu gali. Tik jei tai darysite neapgalvotai (kvailai aptepsite kiaulienos gabalėlį česnaku ir valandai įkiškite į orkaitę kokioje nors temperatūroje), tada gausite visišką nesąmonę - oda apdegs ir pasidengs anglimis, mėsa lieka žalia , ir česnako kvapo nebus. Norėdami teisingai pagaminti kiaulienos gabalą su česnaku, turite žinoti kai kurias kepimo paslaptis, susijusias su mėsos paruošimu ir temperatūra. Visos šios paslaptys yra šiame recepte.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos pilvas
    2 kg
  • Česnakai (galva)
    2 vnt
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Taigi, pirmiausia reikia užpilti verdančiu vandeniu tą dalį, ant kurios yra oda. Gerai ištepti, tolygiai per visą odos paviršių. Tada rei...
    1. Taigi, pirmiausia reikia užpilti verdančiu vandeniu tą dalį, ant kurios yra oda. Gerai ištepti, tolygiai per visą odos paviršių. Tada reikia odą sausai nusausinti ir aštriu peiliu (bukai neveiks) padaryti negilius pjūvius ant odos. Taigi, kaip parodyta nuotraukoje (skersiniai pjūviai vienas nuo kito centimetru).
  • Pagardinkite druska ir palikite pusvalandžiui kambario temperatūroje. Jei gaminate vasarą, geriau padėkite į vėsesnę vietą (nereikia laik...
    2. Pagardinkite druska ir palikite pusvalandžiui kambario temperatūroje. Jei gaminate vasarą, geriau padėkite į vėsesnę vietą (nereikia laikyti karštyje).
  • Reklama
  • Po pusvalandžio kiaulieną įdarykite smulkiai pjaustytu česnaku. Į pjūvius reikėtų įterpti ypač intensyviai pjaustytą česnaką, bet tereiki...
    3. Po pusvalandžio kiaulieną įdarykite smulkiai pjaustytu česnaku. Į pjūvius reikėtų įterpti ypač intensyviai pjaustytą česnaką, bet tereikia jį paskirstyti po paviršių. Negailėkite česnako, jo turėtų būti daug.
  • Kitą kiaulienos pusę taip pat įtrinkite česnaku.
    4. Kitą kiaulienos pusę taip pat įtrinkite česnaku.
  • Reklama
  • Kiaulieną suvyniokite į foliją ir palikite porai valandų vėsioje vietoje. Kiauliena turi būti permirkusi česnako kvapo.
    5. Kiaulieną suvyniokite į foliją ir palikite porai valandų vėsioje vietoje. Kiauliena turi būti permirkusi česnako kvapo.
  • Po kelių valandų kiaulieną išimame iš folijos, dedame į kepimo indą, pabarstome juodaisiais pipirais ir lengvai apšlakstome aliejumi (kad...
    6. Po kelių valandų kiaulieną išimame iš folijos, dedame į kepimo indą, pabarstome juodaisiais pipirais ir lengvai apšlakstome aliejumi (kad neapdegtų odelė).
  • Reklama
  • Kepti reikia taip: iš pradžių 30 minučių 230 laipsnių temperatūroje, paskui dar 50 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Viskas, po šio lai...
    7. Kepti reikia taip: iš pradžių 30 minučių 230 laipsnių temperatūroje, paskui dar 50 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Viskas, po šio laiko kepta kiauliena su česnaku bus paruošta.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai