Kharcho su rūkytais šonkauliukais

Kharcho su rūkytais šonkauliukais

5 (1 įvertinimai)

5

Porcijos

1 val. 30 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Šiandien siūlau pasigaminti skanų, sotų rūkytų kiaulienos šonkaulių chačo. Taip sutaupysite laiko ir suteiksite sriubai pikantiškumo. Išbandyk receptą! Būtinai apkepkite šonkauliukus, taip pagerės skonis. Kharcho mėsa po virimo gali būti pašalinta nuo kaulų, bet aš norėčiau ją palikti ant kaulų. Naudokite ilgagrūdžius ryžius, bet geriau ne garintus. Kartu su petražolėmis į sriubą galite pridėti kalendros žalumynų ir reguliuoti prieskonių kiekį pagal savo skonį.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingridientus: # Daržovės / # Mėsa
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rūkyti kiaulienos šonkauliai
    300 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Ryžiai
    1/3 puodelio
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Česnakai
    5 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Vanduo
    2 litrai
  • Petražolės
    1 krūva
  • Adžika
    pagal skonį
  • Kalendra
    1/2 arbatinio šaukštelio (maltos)
  • Suneli apyniai
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
    pagal skonį
  • Kaip pagaminti
  • Kharcho su rūkytais šonkauliukais
    1. Paruoškite visus ingredientus. Daržoves ir žoleles nuplaukite ir nusausinkite.
  • Kharcho su rūkytais šonkauliukais
    2. Rūkytus kiaulienos šonkaulius supjaustykite griežinėliais, nuplaukite ir nusausinkite. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ant stiprios ugnies ir apkepkite šonkauliukus iš abiejų pusių po 2-3 minutes.
  • Kharcho su rūkytais šonkauliukais
    3. Šonkauliukus perkelkite į puodą storu dugnu ir užpilkite vandeniu. Puodą uždėkite ant vidutinės ugnies, užvirkite ir troškinkite 30 minučių.
  • Kharcho su rūkytais šonkauliukais
    4. Apkepus šonkauliukus, į keptuvę suberkite susmulkintą svogūną ir pomidorų pastą.
  • Kharcho su rūkytais šonkauliukais
    5. Pomidorus supjaustykite gabalėliais, sudėkite į keptuvę su svogūnais, suberkite prieskonius.
  • Kharcho su rūkytais šonkauliukais
    6. Viską maišydami pakepinkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
  • Kharcho su rūkytais šonkauliukais
    7. Į puodą suberkite apkeptas daržoves su pomidoru, pasūdykite ir užvirinkite.
  • Kharcho su rūkytais šonkauliukais
    8. Į puodą suberkite nuplautus ryžius, užvirkite ir virkite, kol ryžiai suminkštės, apie 25 minutes.
  • Kharcho su rūkytais šonkauliukais
    9. Į kharcho įpilkite cukraus pagal skonį ir smulkiai pjaustytų žalumynų.
  • Kharcho su rūkytais šonkauliukais
    10. Susmulkinkite česnaką ir suberkite į sriubą. Užvirinkite, nukelkite nuo ugnies ir leiskite pastovėti 30 minučių.
  • Kharcho su rūkytais šonkauliukais
    11. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai