Kharcho su rūkytais šonkauliukais

Kharcho su rūkytais šonkauliukais

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Šiandien siūlau pasigaminti skanų, sotų rūkytų kiaulienos šonkaulių chačo. Taip sutaupysite laiko ir suteiksite sriubai pikantiškumo. Išbandyk receptą! Būtinai apkepkite šonkauliukus, taip pagerės skonis. Kharcho mėsa po virimo gali būti pašalinta nuo kaulų, bet aš norėčiau ją palikti ant kaulų. Naudokite ilgagrūdžius ryžius, bet geriau ne garintus. Kartu su petražolėmis į sriubą galite pridėti kalendros žalumynų ir reguliuoti prieskonių kiekį pagal savo skonį.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rūkyti kiaulienos šonkauliai
    300 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Ryžiai
    1/3 puodelio
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Česnakai
    5 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Vanduo
    2 litrai
  • Petražolės
    1 krūva
  • Adžika
    pagal skonį
  • Kalendra
    1/2 arbatinio šaukštelio (maltos)
  • Suneli apyniai
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Daržoves ir žoleles nuplaukite ir nusausinkite.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Daržoves ir žoleles nuplaukite ir nusausinkite.
  • Rūkytus kiaulienos šonkaulius supjaustykite griežinėliais, nuplaukite ir nusausinkite. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite a...
    2. Rūkytus kiaulienos šonkaulius supjaustykite griežinėliais, nuplaukite ir nusausinkite. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ant stiprios ugnies ir apkepkite šonkauliukus iš abiejų pusių po 2-3 minutes.
  • Reklama
  • Šonkauliukus perkelkite į puodą storu dugnu ir užpilkite vandeniu. Puodą uždėkite ant vidutinės ugnies, užvirkite ir troškinkite 30 minučių.
    3. Šonkauliukus perkelkite į puodą storu dugnu ir užpilkite vandeniu. Puodą uždėkite ant vidutinės ugnies, užvirkite ir troškinkite 30 minučių.
  • Apkepus šonkauliukus, į keptuvę suberkite susmulkintą svogūną ir pomidorų pastą.
    4. Apkepus šonkauliukus, į keptuvę suberkite susmulkintą svogūną ir pomidorų pastą.
  • Reklama
  • Pomidorus supjaustykite gabalėliais, sudėkite į keptuvę su svogūnais, suberkite prieskonius.
    5. Pomidorus supjaustykite gabalėliais, sudėkite į keptuvę su svogūnais, suberkite prieskonius.
  • Viską maišydami pakepinkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
    6. Viską maišydami pakepinkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
  • Reklama
  • Į puodą suberkite apkeptas daržoves su pomidoru, pasūdykite ir užvirinkite.
    7. Į puodą suberkite apkeptas daržoves su pomidoru, pasūdykite ir užvirinkite.
  • Į puodą suberkite nuplautus ryžius, užvirkite ir virkite, kol ryžiai suminkštės, apie 25 minutes.
    8. Į puodą suberkite nuplautus ryžius, užvirkite ir virkite, kol ryžiai suminkštės, apie 25 minutes.
  • Reklama
  • Į kharcho įpilkite cukraus pagal skonį ir smulkiai pjaustytų žalumynų.
    9. Į kharcho įpilkite cukraus pagal skonį ir smulkiai pjaustytų žalumynų.
  • Susmulkinkite česnaką ir suberkite į sriubą. Užvirinkite, nukelkite nuo ugnies ir leiskite pastovėti 30 minučių.
    10. Susmulkinkite česnaką ir suberkite į sriubą. Užvirinkite, nukelkite nuo ugnies ir leiskite pastovėti 30 minučių.
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai