Kharcho su rūkytais šonkauliukais
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Šiandien siūlau pasigaminti skanų, sotų rūkytų kiaulienos šonkaulių chačo. Taip sutaupysite laiko ir suteiksite sriubai pikantiškumo. Išbandyk receptą! Būtinai apkepkite šonkauliukus, taip pagerės skonis. Kharcho mėsa po virimo gali būti pašalinta nuo kaulų, bet aš norėčiau ją palikti ant kaulų. Naudokite ilgagrūdžius ryžius, bet geriau ne garintus. Kartu su petražolėmis į sriubą galite pridėti kalendros žalumynų ir reguliuoti prieskonių kiekį pagal savo skonį.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rūkyti kiaulienos šonkauliai300 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Ryžiai1/3 puodelio
-
Pomidorai2 vnt
-
Česnakai5 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Pomidorų pasta1 šaukštas
-
Augalinis aliejus3 šaukštai
-
Vanduo2 litrai
-
Petražolės1 krūva
-
Adžikapagal skonį
-
Kalendra1/2 arbatinio šaukštelio (maltos)
-
Suneli apyniai1/4 arbatinio šaukštelio
-
Cukruspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Daržoves ir žoleles nuplaukite ir nusausinkite.
-
2. Rūkytus kiaulienos šonkaulius supjaustykite griežinėliais, nuplaukite ir nusausinkite. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ant stiprios ugnies ir apkepkite šonkauliukus iš abiejų pusių po 2-3 minutes.
-
Reklama
-
3. Šonkauliukus perkelkite į puodą storu dugnu ir užpilkite vandeniu. Puodą uždėkite ant vidutinės ugnies, užvirkite ir troškinkite 30 minučių.
-
4. Apkepus šonkauliukus, į keptuvę suberkite susmulkintą svogūną ir pomidorų pastą.
-
Reklama
-
5. Pomidorus supjaustykite gabalėliais, sudėkite į keptuvę su svogūnais, suberkite prieskonius.
-
6. Viską maišydami pakepinkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
-
Reklama
-
7. Į puodą suberkite apkeptas daržoves su pomidoru, pasūdykite ir užvirinkite.
-
8. Į puodą suberkite nuplautus ryžius, užvirkite ir virkite, kol ryžiai suminkštės, apie 25 minutes.
-
Reklama
-
9. Į kharcho įpilkite cukraus pagal skonį ir smulkiai pjaustytų žalumynų.
-
10. Susmulkinkite česnaką ir suberkite į sriubą. Užvirinkite, nukelkite nuo ugnies ir leiskite pastovėti 30 minučių.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama