Keptos braškės
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
10 min.
Apie receptą
Siūlau išbandyti įdomų braškių gaminimo būdą. Tai bus ypač aktualu uogoms, kurios nėra pakankamai saldžios ir aromatingos, kurių nesinori tiesiog valgyti. Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip gaminti keptas braškes. Jei netrukdo alkoholis, paskutiniame etape galite įpilti 2 šaukštus konjako arba romo. Išgarinkite jį ant didelės ugnies. Braškės gaunasi saldžios, sultingos ir labai skanios! Tinka kaip priedas prie ledų, saldžių skrebučių, blynų ar blynelių.
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Braškės200 gramų
-
Sviestas20 gramų
-
Cukrus1~2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Braškes nuplaukite, nuimkite kotelius ir nusausinkite. Perpjaukite per pusę. Dideles uogas galima supjaustyti į 4 dalis.
-
Reklama
-
3. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų ir išmaišykite.
-
4. Sudėkite braškes. Kepkite apie 2 minutes, švelniai maišydami.
-
Reklama
-
5. Uogos turėtų mirkti sirupe, bet išlaikyti savo formą.
-
6. Keptos braškės paruoštos, skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama