Kepti kiaulienos šonkauliukai su daržovėmis

Kepti kiaulienos šonkauliukai su daržovėmis

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Keptų kiaulienos šonkauliukų su daržovėmis receptas. Kiaulienos šonkauliukai puikiai dera su bet kokia daržove. Mėsa, kepta su bulvėmis, yra labai sotus ir skanus patiekalas. Turbūt kiekvienas vyras mėgsta tokį maistą. Kiaulienos šonkauliai yra minkšti ir skanūs.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Džiovintos žolelės
    Pagal skonį
  • Kiaulienos šonkauliai
    400 gramų
  • Pipirai ir druska
    pagal skonį
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Stalo vynas
    100 mililitrų
  • Austrių grybai
    200 gramų
  • Augalinis aliejus
    40 mililitrų
  • Bulvės
    4 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Šparaginių pupelių pakuotė
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia nuvalome ir smulkiai supjaustome svogūną, grybus nuplauname ir supjaustome stambiais gabalėliais. Svogūną pakepinkite augalini...
    1. Pirmiausia nuvalome ir smulkiai supjaustome svogūną, grybus nuplauname ir supjaustome stambiais gabalėliais. Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje iki skaidrumo, suberkite grybus ir troškinkite penkias-septynias minutes uždengę dangtį, išmaišykite.
  • Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite didelėmis juostelėmis. Atitirpinkite šparagines pupeles vadovaudamiesi instrukcijomis ant p...
    2. Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite didelėmis juostelėmis. Atitirpinkite šparagines pupeles vadovaudamiesi instrukcijomis ant pakuotės.
  • Reklama
  • Nuo šonkaulių nupjaukite riebalus ir mėsą, supjaustykite mažais gabalėliais. Supjaustome šonkaulius.
    3. Nuo šonkaulių nupjaukite riebalus ir mėsą, supjaustykite mažais gabalėliais. Supjaustome šonkaulius.
  • Iškeptus grybus paskleiskite kepimo skardoje, sudėkite mėsos gabalėlius, šonkauliukus, šparagines pupeles ir bulves.
    4. Iškeptus grybus paskleiskite kepimo skardoje, sudėkite mėsos gabalėlius, šonkauliukus, šparagines pupeles ir bulves.
  • Reklama
  • Įberkite sausų žolelių, pipirų ir druskos. Viską gerai išmaišome. Raudonąjį vyną skiedžiame vandeniu santykiu 1:1. Rožinis vynas neturėtų...
    5. Įberkite sausų žolelių, pipirų ir druskos. Viską gerai išmaišome. Raudonąjį vyną skiedžiame vandeniu santykiu 1:1. Rožinis vynas neturėtų būti skiedžiamas. Sudėkite mišinį į kepimo skardą.
  • Įkaitiname orkaitę ir valandą siunčiame ten kepimo skardą, ugnis nedidelė. Tada išimkite ir perkelkite į indą. Skanaus.
    6. Įkaitiname orkaitę ir valandą siunčiame ten kepimo skardą, ugnis nedidelė. Tada išimkite ir perkelkite į indą. Skanaus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai