Keptas vištienos šnicelis
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Mėsa ne tik labai maistinga, bet ir labai švelnaus skonio. Taip pat galite pagaminti nedidelius vištienos gabalėlius. Toks vištienos šnicelis gali būti kaip savarankiškas patiekalas arba gali būti patiekiamas su garnyru. Be to, galite drąsiai pasiimti su savimi, naudodami karbonadą, o ne dešrą (pvz.): ant duonos riekės uždėkite salotos lapą, ant viršaus – šnicelį, užpilkite padažu ir apibarstykite sūriu bei kita duonos rieke.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė2 vnt
-
Miltai8 šaukštai
-
Džiūvėsėliai8 šaukštai
-
Kiaušinis1 vnt
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
-
Citrina1 vnt
-
Aliejus0.5 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kažkam patinka kiaulienos šniceliai, o kažkam – vištiena, nes jie švelnesni ir greičiau iškepa. Taigi, paimkite vištienos filė ir perpjaukite į dvi dalis.
-
2. Į mėsą įberkite prieskonių, druskos ir pipirų. Įpilkite citrinos sulčių ir palikite šiek tiek pastovėti.
-
Reklama
-
3. Paruoškite džiūvėsėlius, miltus ir įmuškite kiaušinį į atskirą indą.
-
4. Prieš dedant mėsą kepti, ją reikia gerai išmušti. Tada apvoliokite miltuose iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
5. Tada mėsą merkiame į kiaušinį ir vėl apvoliojame, bet jau džiūvėsėliuose. Viskas labai paprasta.
-
6. Ir tik dabar dedame mėsą į keptuvę kepti. Sumažinkite ugnį ir apkepkite mėsą iš abiejų pusių. Šniceliai kepami ne ilgiau kaip 7 minutes. Jų ruošimo metu galite pagaminti garnyrą (bulvių košę ar bet kokią košę).Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama