Keptas vištienos šnicelis

Keptas vištienos šnicelis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Mėsa ne tik labai maistinga, bet ir labai švelnaus skonio. Taip pat galite pagaminti nedidelius vištienos gabalėlius. Toks vištienos šnicelis gali būti kaip savarankiškas patiekalas arba gali būti patiekiamas su garnyru. Be to, galite drąsiai pasiimti su savimi, naudodami karbonadą, o ne dešrą (pvz.): ant duonos riekės uždėkite salotos lapą, ant viršaus – šnicelį, užpilkite padažu ir apibarstykite sūriu bei kita duonos rieke.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    2 vnt
  • Miltai
    8 šaukštai
  • Džiūvėsėliai
    8 šaukštai
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Citrina
    1 vnt
  • Aliejus
    0.5 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kažkam patinka kiaulienos šniceliai, o kažkam – vištiena, nes jie švelnesni ir greičiau iškepa. Taigi, paimkite vištienos filė ir perpjau...
    1. Kažkam patinka kiaulienos šniceliai, o kažkam – vištiena, nes jie švelnesni ir greičiau iškepa. Taigi, paimkite vištienos filė ir perpjaukite į dvi dalis.
  • Į mėsą įberkite prieskonių, druskos ir pipirų. Įpilkite citrinos sulčių ir palikite šiek tiek pastovėti.
    2. Į mėsą įberkite prieskonių, druskos ir pipirų. Įpilkite citrinos sulčių ir palikite šiek tiek pastovėti.
  • Reklama
  • Paruoškite džiūvėsėlius, miltus ir įmuškite kiaušinį į atskirą indą.
    3. Paruoškite džiūvėsėlius, miltus ir įmuškite kiaušinį į atskirą indą.
  • Prieš dedant mėsą kepti, ją reikia gerai išmušti. Tada apvoliokite miltuose iš abiejų pusių.
    4. Prieš dedant mėsą kepti, ją reikia gerai išmušti. Tada apvoliokite miltuose iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Tada mėsą merkiame į kiaušinį ir vėl apvoliojame, bet jau džiūvėsėliuose. Viskas labai paprasta.
    5. Tada mėsą merkiame į kiaušinį ir vėl apvoliojame, bet jau džiūvėsėliuose. Viskas labai paprasta.
  • Ir tik dabar dedame mėsą į keptuvę kepti. Sumažinkite ugnį ir apkepkite mėsą iš abiejų pusių. Šniceliai kepami ne ilgiau kaip 7 minutes. ...
    6. Ir tik dabar dedame mėsą į keptuvę kepti. Sumažinkite ugnį ir apkepkite mėsą iš abiejų pusių. Šniceliai kepami ne ilgiau kaip 7 minutes. Jų ruošimo metu galite pagaminti garnyrą (bulvių košę ar bet kokią košę).
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai