Keptas viščiukas

Keptas viščiukas

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Puikus karštas patiekalas šventinei ar kasdienei vakarienei yra vištiena. Jei jums patinka idėja, turėkite omenyje šį šaunų receptą. Skubu parodyti jums puikų variantą, kaip iškepti viščiuką su aromatinėmis žolelėmis, įdaryta svogūnais, česnakais ir citrina. Paruošti užtruksite tik apie 10 minučių, o tada dar apie valandą kepti. Prieš patiekiant rekomenduoju vištienai šiek tiek „pailsėti“ 10-15 minučių lėkštėje. Kiekvienas paukštis skirtas 3-4 žmonėms. Receptas tikrai vertas.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Viščiukas
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Citrina
    1 vnt
  • Česnakai
    2~4 skiltelės
  • Žalumynai
    2 šaukštai (čiobreliai, rozmarinai, šalavijas)
  • Druska
    1 šaukštas
  • Pipirai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Žoleles nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite.
    1. Žoleles nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite.
  • Nedideliame dubenyje sumaišykite su druska ir pipirais.
    2. Nedideliame dubenyje sumaišykite su druska ir pipirais.
  • Reklama
  • Supilkite augalinį aliejų ir gerai išmaišykite.
    3. Supilkite augalinį aliejų ir gerai išmaišykite.
  • Vištieną siūlau įdaryti svogūnu, citrina ir česnaku.
    4. Vištieną siūlau įdaryti svogūnu, citrina ir česnaku.
  • Reklama
  • Viduje tinkamai sutepkite paukštį kvapniu mišiniu, tada įdėkite svogūną, česnaką ir citriną. Gausiai tepkite ant viršaus.
    5. Viduje tinkamai sutepkite paukštį kvapniu mišiniu, tada įdėkite svogūną, česnaką ir citriną. Gausiai tepkite ant viršaus.
  • Dėkite ant kepimo skardos. Išvardinti ingredientai skirti 1 vištai, koreguokite pagal savo poreikius. Kepimo skardą dėkite į orkaitę, įka...
    6. Dėkite ant kepimo skardos. Išvardinti ingredientai skirti 1 vištai, koreguokite pagal savo poreikius. Kepimo skardą dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių.
  • Reklama
  • Kepkite valandą, tada patikrinkite pasirengimą ir, jei reikia, palikite dar 15-20 minučių. Gero apetito!
    7. Kepkite valandą, tada patikrinkite pasirengimą ir, jei reikia, palikite dar 15-20 minučių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai