Keptas viščiukas
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Puikus karštas patiekalas šventinei ar kasdienei vakarienei yra vištiena. Jei jums patinka idėja, turėkite omenyje šį šaunų receptą. Skubu parodyti jums puikų variantą, kaip iškepti viščiuką su aromatinėmis žolelėmis, įdaryta svogūnais, česnakais ir citrina. Paruošti užtruksite tik apie 10 minučių, o tada dar apie valandą kepti. Prieš patiekiant rekomenduoju vištienai šiek tiek „pailsėti“ 10-15 minučių lėkštėje. Kiekvienas paukštis skirtas 3-4 žmonėms. Receptas tikrai vertas.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Viščiukas1 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Citrina1 vnt
-
Česnakai2~4 skiltelės
-
Žalumynai2 šaukštai (čiobreliai, rozmarinai, šalavijas)
-
Druska1 šaukštas
-
Pipirai1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejus2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Žoleles nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite.
-
2. Nedideliame dubenyje sumaišykite su druska ir pipirais.
-
Reklama
-
3. Supilkite augalinį aliejų ir gerai išmaišykite.
-
4. Vištieną siūlau įdaryti svogūnu, citrina ir česnaku.
-
Reklama
-
5. Viduje tinkamai sutepkite paukštį kvapniu mišiniu, tada įdėkite svogūną, česnaką ir citriną. Gausiai tepkite ant viršaus.
-
6. Dėkite ant kepimo skardos. Išvardinti ingredientai skirti 1 vištai, koreguokite pagal savo poreikius. Kepimo skardą dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių.
-
Reklama
-
7. Kepkite valandą, tada patikrinkite pasirengimą ir, jei reikia, palikite dar 15-20 minučių. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama