Kepta vištienos krūtinėlė
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Taip kepti vištieną neįprastas sprendimas, tačiau kepimas atlieka savo darbą – mėsos skonį papildo traški plutelė. Daugelį patiekalų galima paįvairinti traškia plutele. Šiuo atveju traški plutelė bus iš miltų, kiaušinių ir džiūvėsėlių. Mėsa ant silpnos ugnies iškepama daugiausiai per 20 minučių, o traškios plutos skonis puikus!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai6 šaukštai
-
Kiaušinis1 vnt
-
Vištos krūtinėlė2 vnt
-
Aliejus4 šaukštai
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Džiūvėsėliai50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Jei šaldytuve turite vištienos filė, patariu ją gaminti pagal šį receptą. Pirma, tai greita, o antra – skanu! Pirmiausia mėsą supjaustykite gabalėliais ir kiekvieną išmuškite. Sureguliuokite dydį patys.
-
2. Atskirai įmuškite kiaušinį į indą, o lėkštėse paruoškite miltus ir džiūvėsėlius.
-
Reklama
-
3. Mėsą apvoliojame miltuose iš abiejų pusių.
-
4. Tada įmerkite mėsą į kiaušinį (taip pat iš abiejų pusių).
-
Reklama
-
5. Po to apvoliokite džiūvėsėliuose ir taip pat iš abiejų pusių.
-
6. Ir tik po to dedame į gerai įkaitintą keptuvę. Kepkite, kol paruduos ant vidutinės ugnies.
-
Reklama
-
7. Kai tik mėsos paviršius pasirodys auksinės spalvos, vištienos krūtinėlė yra paruošta!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama