Kepta vištienos krūtinėlė

Kepta vištienos krūtinėlė

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Taip kepti vištieną neįprastas sprendimas, tačiau kepimas atlieka savo darbą – mėsos skonį papildo traški plutelė. Daugelį patiekalų galima paįvairinti traškia plutele. Šiuo atveju traški plutelė bus iš miltų, kiaušinių ir džiūvėsėlių. Mėsa ant silpnos ugnies iškepama daugiausiai per 20 minučių, o traškios plutos skonis puikus!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    6 šaukštai
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Vištos krūtinėlė
    2 vnt
  • Aliejus
    4 šaukštai
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Džiūvėsėliai
    50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Jei šaldytuve turite vištienos filė, patariu ją gaminti pagal šį receptą. Pirma, tai greita, o antra – skanu! Pirmiausia mėsą supjaustyki...
    1. Jei šaldytuve turite vištienos filė, patariu ją gaminti pagal šį receptą. Pirma, tai greita, o antra – skanu! Pirmiausia mėsą supjaustykite gabalėliais ir kiekvieną išmuškite. Sureguliuokite dydį patys.
  • Atskirai įmuškite kiaušinį į indą, o lėkštėse paruoškite miltus ir džiūvėsėlius.
    2. Atskirai įmuškite kiaušinį į indą, o lėkštėse paruoškite miltus ir džiūvėsėlius.
  • Reklama
  • Mėsą apvoliojame miltuose iš abiejų pusių.
    3. Mėsą apvoliojame miltuose iš abiejų pusių.
  • Tada įmerkite mėsą į kiaušinį (taip pat iš abiejų pusių).
    4. Tada įmerkite mėsą į kiaušinį (taip pat iš abiejų pusių).
  • Reklama
  • Po to apvoliokite džiūvėsėliuose ir taip pat iš abiejų pusių.
    5. Po to apvoliokite džiūvėsėliuose ir taip pat iš abiejų pusių.
  • Ir tik po to dedame į gerai įkaitintą keptuvę. Kepkite, kol paruduos ant vidutinės ugnies.
    6. Ir tik po to dedame į gerai įkaitintą keptuvę. Kepkite, kol paruduos ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Kai tik mėsos paviršius pasirodys auksinės spalvos, vištienos krūtinėlė yra paruošta!
    7. Kai tik mėsos paviršius pasirodys auksinės spalvos, vištienos krūtinėlė yra paruošta!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai