Kepsnys tešloje

Kepsnys tešloje

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Pristatau jūsų dėmesiui kepsnį tešloje. Tai puikus pasirinkimas pagrindiniam patiekalui, kurį galima patiekti su mėgstamu garnyru, arba kaip užkandį, kurį galite pasiimti į kelionę. Puikiai minkšta, gerai apkepta mėsa minkštoje ir skanioje tešloje – visa tai yra kepsnys tešloje. Pabandykite paruošti šį patiekalą, o su išsamiomis instrukcijomis tai gali padaryti net pradedantysis virėjas.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    600 gramų
  • Kiauliena
    500 gramų
  • Svogūnas
    2 vnt
  • Grietinė arba majonezas
    6 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    200 mililitrų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Pipirai
    1 žiupsnelis
  • Vanduo
    200 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įberkite šiek tiek druskos, tuo pat metu įpilkite vandens ir užvirinkite. Į miltus supilkite augalinį aliejų ir gerai išmaišykite. Kai va...
    1. Įberkite šiek tiek druskos, tuo pat metu įpilkite vandens ir užvirinkite. Į miltus supilkite augalinį aliejų ir gerai išmaišykite. Kai vanduo užvirs, supilkite jį į tešlą ir nuolat maišykite. Tešla turi būti tiršta ir elastinga.
  • Padėkite tešlą ant stalo ir gerai išminkykite rankomis. Tada palikite 10 minučių ramybėje.
    2. Padėkite tešlą ant stalo ir gerai išminkykite rankomis. Tada palikite 10 minučių ramybėje.
  • Reklama
  • Mėsą nuplaukite ir nusausinkite. Pašalinkite riebalų perteklių ir plėveles, jei tokių yra. Aštriu peiliu mėsą supjaustykite plonais griež...
    3. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite. Pašalinkite riebalų perteklių ir plėveles, jei tokių yra. Aštriu peiliu mėsą supjaustykite plonais griežinėliais. Mėsą šiek tiek paplakti. Druska ir pipirais įtrinkite kiekvieną gabalėlį iš abiejų pusių pagal skonį; galite pridėti mėgstamų prieskonių. Kepsnius palikite 10-15 minučių.
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Į keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir gerai įkaitinkite. Į keptuvę suberki...
    4. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Į keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir gerai įkaitinkite. Į keptuvę suberkite svogūną ir pakepinkite ant vidutinės ugnies iki šviesiai auksinės spalvos.
  • Reklama
  • Atėjo laikas formuoti patiekalą. Norėdami tai padaryti, turite paimti nedidelį tešlos gabalėlį ir plonai iškočioti. Į tešlos vidurį dėkit...
    5. Atėjo laikas formuoti patiekalą. Norėdami tai padaryti, turite paimti nedidelį tešlos gabalėlį ir plonai iškočioti. Į tešlos vidurį dėkite mėsą, o ant viršaus šiek tiek pakepintų svogūnų. Galite pridėti šiek tiek grietinės ar majonezo. Uždarykite kepsnį ir gerai užspauskite kraštus.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir gerai įkaitinkite. Sudėkite kepsnius į keptuvę ir kepkite po dangčiu iš abiejų pusių iki auksinės ...
    6. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir gerai įkaitinkite. Sudėkite kepsnius į keptuvę ir kepkite po dangčiu iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Kai kepsnys tešloje bus paruoštas, padėkite jį ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte riebalų perteklių, ir galėsite patiekti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai