Kepenų blyneliai su grikiais
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Protingai naudoti subproduktus virtuvėje yra tikras menas. Ar norite į savo kulinarinį repertuarą įtraukti įdomų ir nesudėtingą patiekalą? Prisiminkite šį šaunų receptą ir būtinai pakartokite. Šiuo atveju naudojamos vištienos kepenėlės, bet galite išbandyti, pavyzdžiui, kiaulieną ar jautieną. Blynai yra geri, nes juos galima patiekti ne tik karštus, jie ir atvėsę yra gana skanūs. Ar norite sužinoti, kaip kepti kepenų blynelius su grikiais? Tai puiki idėja visai šeimai, todėl rekomenduoju!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kepenys0.5 kilogramo
-
Grikiai0.5 stiklinės
-
Svogūnas1 vnt (didelis)
-
Kiaušinis2 vnt
-
Miltai2~3 šaukštai
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
-
Aliejuspagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia pasūdytame vandenyje reikia išvirti grikius. Tai galite padaryti iš anksto. Paruoštą košę reikia atvėsinti.
-
2. Kepenėles nuplaukite, nusausinkite ir kartu su nuluptais svogūnais perkiškite per mėsmalę (galite naudoti maišytuvą).
-
Reklama
-
3. Į kepenėles suberkite grikius, įmuškite kiaušinius. Druskos ir pipirų pagal skonį, įberkite mėgstamų prieskonių.
-
4. Suberkite miltus (kiekis priklauso nuo „tešlos“ konsistencijos).
-
Reklama
-
5. Kruopščiai išmaišykite. Tai viskas, pagrindas yra paruoštas.
-
6. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus, šaukštu dėkite gautą mišinį į keptuvę ir ant vidutinės ugnies apkepkite blynelius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Patiekite su grietine. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama