Kepenų blyneliai su grikiais

Kepenų blyneliai su grikiais

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Protingai naudoti subproduktus virtuvėje yra tikras menas. Ar norite į savo kulinarinį repertuarą įtraukti įdomų ir nesudėtingą patiekalą? Prisiminkite šį šaunų receptą ir būtinai pakartokite. Šiuo atveju naudojamos vištienos kepenėlės, bet galite išbandyti, pavyzdžiui, kiaulieną ar jautieną. Blynai yra geri, nes juos galima patiekti ne tik karštus, jie ir atvėsę yra gana skanūs. Ar norite sužinoti, kaip kepti kepenų blynelius su grikiais? Tai puiki idėja visai šeimai, todėl rekomenduoju!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kepenys
    0.5 kilogramo
  • Grikiai
    0.5 stiklinės
  • Svogūnas
    1 vnt (didelis)
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Miltai
    2~3 šaukštai
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia pasūdytame vandenyje reikia išvirti grikius. Tai galite padaryti iš anksto. Paruoštą košę reikia atvėsinti.
    1. Pirmiausia pasūdytame vandenyje reikia išvirti grikius. Tai galite padaryti iš anksto. Paruoštą košę reikia atvėsinti.
  • Kepenėles nuplaukite, nusausinkite ir kartu su nuluptais svogūnais perkiškite per mėsmalę (galite naudoti maišytuvą).
    2. Kepenėles nuplaukite, nusausinkite ir kartu su nuluptais svogūnais perkiškite per mėsmalę (galite naudoti maišytuvą).
  • Reklama
  • Į kepenėles suberkite grikius, įmuškite kiaušinius. Druskos ir pipirų pagal skonį, įberkite mėgstamų prieskonių.
    3. Į kepenėles suberkite grikius, įmuškite kiaušinius. Druskos ir pipirų pagal skonį, įberkite mėgstamų prieskonių.
  • Suberkite miltus (kiekis priklauso nuo „tešlos“ konsistencijos).
    4. Suberkite miltus (kiekis priklauso nuo „tešlos“ konsistencijos).
  • Reklama
  • Kruopščiai išmaišykite. Tai viskas, pagrindas yra paruoštas.
    5. Kruopščiai išmaišykite. Tai viskas, pagrindas yra paruoštas.
  • Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus, šaukštu dėkite gautą mišinį į keptuvę ir ant vidutinės ugnies apkepkite blynelius iš ...
    6. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus, šaukštu dėkite gautą mišinį į keptuvę ir ant vidutinės ugnies apkepkite blynelius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Patiekite su grietine. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai