Kepenėlės sūrio padaže

Kepenėlės sūrio padaže

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Šiandien ruošiame neįtikėtiną patiekalą – kepenėles sūrio padaže. Patiekalas labai švelnus, kreminis ir skanus! Visiems, kurie mėgsta vištienos kepenėlių patiekalus, patiks šis receptas, būtinai išbandykite! Padažui naudosime grietinėlę, lydytą sūrį ir kietąjį sūrį. Į kepenėles įdėkite šiek tiek svogūno, viskas kartu duos puikų rezultatą. Šias kepenėles galite patiekti su šviežiais pomidorais arba bulvių koše.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kepenėlės
    400 gramų
  • Svogūnai
    100 gramų
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Grietinėlė
    120 mililitrų (10% riebumo)
  • Lydytas sūris
    200 gramų
  • Kietasis sūris
    80 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Sausas česnakas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Svogūną nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite pusžiedžiais.
    2. Svogūną nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Paruoškite vištienos kepenėles. Kepenėles naudokite atšaldytas, nešaldytas. Būtinai nuplaukite ir nusausinkite.
    3. Paruoškite vištienos kepenėles. Kepenėles naudokite atšaldytas, nešaldytas. Būtinai nuplaukite ir nusausinkite.
  • Kietajį sūrį sutarkuokite su smulkia tarka.
    4. Kietajį sūrį sutarkuokite su smulkia tarka.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite kepenėles ir svogūną. Kepkite 10-12 minučių, maišydami, kad jie nesudegtų.
    5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite kepenėles ir svogūną. Kepkite 10-12 minučių, maišydami, kad jie nesudegtų.
  • Supilkite grietinėlę į keptuvę su kepenėlėmis.
    6. Supilkite grietinėlę į keptuvę su kepenėlėmis.
  • Reklama
  • Sudėkite kietajį sūrį.
    7. Sudėkite kietajį sūrį.
  • Sudėkite lydytą sūrį, druską, pipirus ir sausą česnaką.
    8. Sudėkite lydytą sūrį, druską, pipirus ir sausą česnaką.
  • Reklama
  • Sumaišykite visus ingredientus, troškinkite ant silpnos ugnies 8-10 minučių. Tada patiekite kepenėles.
    9. Sumaišykite visus ingredientus, troškinkite ant silpnos ugnies 8-10 minučių. Tada patiekite kepenėles.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai