Kepenėlės sūrio padaže
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Šiandien ruošiame neįtikėtiną patiekalą – kepenėles sūrio padaže. Patiekalas labai švelnus, kreminis ir skanus! Visiems, kurie mėgsta vištienos kepenėlių patiekalus, patiks šis receptas, būtinai išbandykite! Padažui naudosime grietinėlę, lydytą sūrį ir kietąjį sūrį. Į kepenėles įdėkite šiek tiek svogūno, viskas kartu duos puikų rezultatą. Šias kepenėles galite patiekti su šviežiais pomidorais arba bulvių koše.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kepenėlės400 gramų
-
Svogūnai100 gramų
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Grietinėlė120 mililitrų (10% riebumo)
-
Lydytas sūris200 gramų
-
Kietasis sūris80 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Sausas česnakaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Svogūną nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite pusžiedžiais.
-
Reklama
-
3. Paruoškite vištienos kepenėles. Kepenėles naudokite atšaldytas, nešaldytas. Būtinai nuplaukite ir nusausinkite.
-
4. Kietajį sūrį sutarkuokite su smulkia tarka.
-
Reklama
-
5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite kepenėles ir svogūną. Kepkite 10-12 minučių, maišydami, kad jie nesudegtų.
-
6. Supilkite grietinėlę į keptuvę su kepenėlėmis.
-
Reklama
-
7. Sudėkite kietajį sūrį.
-
8. Sudėkite lydytą sūrį, druską, pipirus ir sausą česnaką.
-
Reklama
-
9. Sumaišykite visus ingredientus, troškinkite ant silpnos ugnies 8-10 minučių. Tada patiekite kepenėles.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama