Karbonadai su paprika

Karbonadai su paprika

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Pagal šį receptą gaunami sultingi, švelnūs, minkšti, labai skanūs karbonadai. Šis patiekalas puikiai tiks kasdienai ir šventinei. Atkreipkite dėmesį į receptą! Sūris gali būti naudojamas bet koks. Taip pat į tešlą galite įberti mėgstamų prieskonių. Būtinai gaminkite karbonadus pagal šį receptą ir pradžiuginkite savo artimuosius gardžiu patiekalu!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    300 gramų
  • Saldžiosios paprikos
    1/2 vnt
  • Sūris
    40 gramų (kietas)
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Majonezas
    1 šaukštas
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Augalinis aliejus
    4 šaukštai (kepimui)
  • Malti juodieji pipirai
    1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Aštriu peiliu iš pjaustytos mėsos išpjaukite du identiškus kepsnius ir plaktuku išmuškite juos iš abiejų pusių.
    2. Aštriu peiliu iš pjaustytos mėsos išpjaukite du identiškus kepsnius ir plaktuku išmuškite juos iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Kiaušinius įmuškite į atskirą dubenį, įberkite druskos, maltų pipirų, viską išmaišykite šluotele.
    3. Kiaušinius įmuškite į atskirą dubenį, įberkite druskos, maltų pipirų, viską išmaišykite šluotele.
  • Į kiaušinių mišinį įdėkite miltų.
    4. Į kiaušinių mišinį įdėkite miltų.
  • Reklama
  • Plaktuvu stipriai maišykite šiuos ingredientus, kol gausite vienalytę, be gabalėlių tešlą.
    5. Plaktuvu stipriai maišykite šiuos ingredientus, kol gausite vienalytę, be gabalėlių tešlą.
  • Kad būtų patogiau, tešlą supilkite į plačią lėkštę ir kiekvieną mėsos gabalėlį gerai pamerkite į tešlą.
    6. Kad būtų patogiau, tešlą supilkite į plačią lėkštę ir kiekvieną mėsos gabalėlį gerai pamerkite į tešlą.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies apkepkite karbonadus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Kepiau dvi...
    7. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies apkepkite karbonadus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Kepiau dviejose keptuvėse vienu metu.
  • Patogią formą ištepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu ir sudėkite apkeptus karbonadus į formą.
    8. Patogią formą ištepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu ir sudėkite apkeptus karbonadus į formą.
  • Reklama
  • Papriką nuplaukite ir išimkite sėklas, minkštimą supjaustykite trumpomis juostelėmis.
    9. Papriką nuplaukite ir išimkite sėklas, minkštimą supjaustykite trumpomis juostelėmis.
  • Karbonadus aptepkite majonezu ir ant viršaus uždėkite paprikų juosteles.
    10. Karbonadus aptepkite majonezu ir ant viršaus uždėkite paprikų juosteles.
  • Reklama
  • Viską apibarstykite stambiai tarkuotu sūriu. Formą su karbonadais 15-20 minučių pašaukite į orkaitę, jau įkaitintą iki 180 laipsnių.
    11. Viską apibarstykite stambiai tarkuotu sūriu. Formą su karbonadais 15-20 minučių pašaukite į orkaitę, jau įkaitintą iki 180 laipsnių.
  • Gero apetito!
    12. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai