Karališkas obuolių pyragas
5 (2 įvertinimai)
6-8 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Jūs tikrai nesate bandžiusi šio obuolių pyrago! Jis yra neįprastai skanus, su traškia cukraus pluta viršuje ir subtiliu įdaru viduje. Pyrago gaminimo receptas yra paprastas, svarbiausia laikytis nuoseklių instrukcijų, ingredientų dozavimo ir temperatūros režimo. Norėdami perkelti tešlą į formą, iškočiokite tešlą ant stalo, apvyniokite aplink kočėlą ir perkelkite į formą, tada išlyginkite. Kepant, jei apdegė, uždenkite viršų folija.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas220 gramų (80 gramų
-
Kiaušinis3 vnt (1 kiaušinis
-
Miltai430 gramų (230 gramų
-
Grietinė215 gramų (35 gramai
-
Cukrus410 gramų
-
Kepimo milteliai2 arbatiniai šaukšteliai (1 šaukštelis
-
Druska1 žiupsnelis (tešloje)
-
Vanilė arba vanilinis cukrus2 arbatiniai šaukšteliai (1 šaukštelis
-
Saldžiarūgščiai obuoliai4 vnt (vidutinio dydžio)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į minkštą sviestą sudėkite grietinę, kiaušinį, cukrų ir druską.
-
Reklama
-
3. Suberkite kepimo miltelius.
-
4. Išsijokite miltus, išminkykite tešlą.
-
Reklama
-
5. Tešlą sudėkite į maišelį ir padėkite į šaldytuvą 20-30 minučių, kol ruošite įdarą.
-
6. Obuolius nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais, suberkite sviestą ir cukrų, troškinkite 5-7 minutes, tai galima padaryti mikrobangų krosnelėje.
-
Reklama
-
7. Paruoškite įdarą, tam į dubenį sudėkite grietinę, kiaušinius, cukrų, vaniliną ir išmaišykite.
-
8. Suberkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
9. Paruoškite trupinius apibarstymui, į dubenį suberkite minkštą sviestą, cukrų ir miltus.
-
10. Viską sutrinkite iki trupinių.
-
Reklama
-
11. Paruoškite formą, dugną išklokite kepimo popieriumi.
-
12. Įdėkite tešlą į formą, padarykite šonus.
-
13. Išdėliokite obuolius su sviestu, jis bus skystas, taip ir turi būti.
-
Reklama
-
14. Supilkite kremą, išlyginkite per visą paviršių.
-
15. Ant viršaus pabarstykite trupiniais.
-
16. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje vieną valandą, jei apdegs viršuje, galite uždengti folija.
-
17. Kai pyragas visiškai atvės, perkelkite jį į lėkštę.
-
18. Dabar pilkite arbatą ir mėgaukitės subtiliausiu pyrago skoniu!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama