Karališkas obuolių pyragas

Karališkas obuolių pyragas

5 (2 įvertinimai)

6-8 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Jūs tikrai nesate bandžiusi šio obuolių pyrago! Jis yra neįprastai skanus, su traškia cukraus pluta viršuje ir subtiliu įdaru viduje. Pyrago gaminimo receptas yra paprastas, svarbiausia laikytis nuoseklių instrukcijų, ingredientų dozavimo ir temperatūros režimo. Norėdami perkelti tešlą į formą, iškočiokite tešlą ant stalo, apvyniokite aplink kočėlą ir perkelkite į formą, tada išlyginkite. Kepant, jei apdegė, uždenkite viršų folija.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    220 gramų (80 gramų
  • Kiaušinis
    3 vnt (1 kiaušinis
  • Miltai
    430 gramų (230 gramų
  • Grietinė
    215 gramų (35 gramai
  • Cukrus
    410 gramų
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai (1 šaukštelis
  • Druska
    1 žiupsnelis (tešloje)
  • Vanilė arba vanilinis cukrus
    2 arbatiniai šaukšteliai (1 šaukštelis
  • Saldžiarūgščiai obuoliai
    4 vnt (vidutinio dydžio)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į minkštą sviestą sudėkite grietinę, kiaušinį, cukrų ir druską.
    2. Į minkštą sviestą sudėkite grietinę, kiaušinį, cukrų ir druską.
  • Reklama
  • Suberkite kepimo miltelius.
    3. Suberkite kepimo miltelius.
  • Išsijokite miltus, išminkykite tešlą.
    4. Išsijokite miltus, išminkykite tešlą.
  • Reklama
  • Tešlą sudėkite į maišelį ir padėkite į šaldytuvą 20-30 minučių, kol ruošite įdarą.
    5. Tešlą sudėkite į maišelį ir padėkite į šaldytuvą 20-30 minučių, kol ruošite įdarą.
  • Obuolius nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais, suberkite sviestą ir cukrų, troškinkite 5-7 minutes, tai galima padaryti mikroba...
    6. Obuolius nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais, suberkite sviestą ir cukrų, troškinkite 5-7 minutes, tai galima padaryti mikrobangų krosnelėje.
  • Reklama
  • Paruoškite įdarą, tam į dubenį sudėkite grietinę, kiaušinius, cukrų, vaniliną ir išmaišykite.
    7. Paruoškite įdarą, tam į dubenį sudėkite grietinę, kiaušinius, cukrų, vaniliną ir išmaišykite.
  • Suberkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.
    8. Suberkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Paruoškite trupinius apibarstymui, į dubenį suberkite minkštą sviestą, cukrų ir miltus.
    9. Paruoškite trupinius apibarstymui, į dubenį suberkite minkštą sviestą, cukrų ir miltus.
  • Viską sutrinkite iki trupinių.
    10. Viską sutrinkite iki trupinių.
  • Reklama
  • Paruoškite formą, dugną išklokite kepimo popieriumi.
    11. Paruoškite formą, dugną išklokite kepimo popieriumi.
  • Įdėkite tešlą į formą, padarykite šonus.
    12. Įdėkite tešlą į formą, padarykite šonus.
  • Išdėliokite obuolius su sviestu, jis bus skystas, taip ir turi būti.
    13. Išdėliokite obuolius su sviestu, jis bus skystas, taip ir turi būti.
  • Reklama
  • Supilkite kremą, išlyginkite per visą paviršių.
    14. Supilkite kremą, išlyginkite per visą paviršių.
  • Ant viršaus pabarstykite trupiniais.
    15. Ant viršaus pabarstykite trupiniais.
  • Kepkite 180 laipsnių temperatūroje vieną valandą, jei apdegs viršuje, galite uždengti folija.
    16. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje vieną valandą, jei apdegs viršuje, galite uždengti folija.
  • Kai pyragas visiškai atvės, perkelkite jį į lėkštę.
    17. Kai pyragas visiškai atvės, perkelkite jį į lėkštę.
  • Dabar pilkite arbatą ir mėgaukitės subtiliausiu pyrago skoniu!
    18. Dabar pilkite arbatą ir mėgaukitės subtiliausiu pyrago skoniu!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai