Kaminai

Kaminai

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Skanūs kotletai iš maltos mėsos ir grybų bei sūrio „kaminai“. Paprasta, skanu ir gražu! Norėdami paruošti kaminus, pagaminkite faršą, sutarkuokite bulves ir paruoškite įdarą. Tada suformuokite kaminus ir kepkite orkaitėje. Patiekalas atrodo labai originalus ir patiekiamas su šviežiomis salotomis, dribsniais ar bulvėmis. Sėkmės gaminant maistą!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa sumaišyta
    500 gramų
  • Džiovinta balta duona
    1 riekelė
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Bulvės
    3 vnt
  • Kietasis sūris
    50 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Džiovinti abrikosai
    8 vnt
  • Slyvos be kauliukų
    8 vnt
  • Graikiniai riešutai
    8 griežinėliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Imame duonos riekę, aš paėmiau bandelę ir pamerkiu į vandenį arba pieną.
    1. Imame duonos riekę, aš paėmiau bandelę ir pamerkiu į vandenį arba pieną.
  • Toliau susmulkinkite svogūną.
    2. Toliau susmulkinkite svogūną.
  • Reklama
  • Į faršą įmuškite kiaušinį, druską, prieskonius, svogūną, nepamirškite smulkiai sukapoti česnako arba perspausti per spaudą.
    3. Į faršą įmuškite kiaušinį, druską, prieskonius, svogūną, nepamirškite smulkiai sukapoti česnako arba perspausti per spaudą.
  • Prie viso kito pridėkite mirkytos duonos.
    4. Prie viso kito pridėkite mirkytos duonos.
  • Reklama
  • Viską sumaišome! Faršas paruoštas!
    5. Viską sumaišome! Faršas paruoštas!
  • Dabar pereikime prie skanaus įdaro! Norėdami tai padaryti, turime padaryti pjūvį ant džiovintų abrikosų ir, jei reikia, ant džiovintų sly...
    6. Dabar pereikime prie skanaus įdaro! Norėdami tai padaryti, turime padaryti pjūvį ant džiovintų abrikosų ir, jei reikia, ant džiovintų slyvų ir įdėti pusę graikinio riešuto tiek į džiovintus abrikosus, tiek į slyvas. Jei nėra tinkamos formos, galite išvynioti nedidelį maišelį iš kepimo popieriaus. Turiu plastikinį ledų dangtelį. Patepiau vidų augaliniu aliejumi, kad tada mėsa geriau „išeitų“ iš formos. Visų pirma dedame šiek tiek įdaro. Įdėkite džiovintus abrikosus su riešutais.
  • Reklama
  • Uždarykite malta mėsa ir sudėkite džiovintas slyvas su riešutais. Proceso metu malta mėsa paspaudžiama, kad neliktų tuštumų.
    7. Uždarykite malta mėsa ir sudėkite džiovintas slyvas su riešutais. Proceso metu malta mėsa paspaudžiama, kad neliktų tuštumų.
  • Viską uždarykite malta mėsa, lygiai su dugnu. Šiek tiek pakratykite ir išimkite paruoštą kaminą.
    8. Viską uždarykite malta mėsa, lygiai su dugnu. Šiek tiek pakratykite ir išimkite paruoštą kaminą.
  • Reklama
  • Bulves ir sūrį sutarkuokite stambia tarka ir išmaišykite.
    9. Bulves ir sūrį sutarkuokite stambia tarka ir išmaišykite.
  • Kiekvieną kaminą švelniai apdėkite bulvių-sūrio mase ir apspauskite, kad nenukristų. Sudėkite kaminus ant aliejumi išteptos kepimo skardo...
    10. Kiekvieną kaminą švelniai apdėkite bulvių-sūrio mase ir apspauskite, kad nenukristų. Sudėkite kaminus ant aliejumi išteptos kepimo skardos. Kepkite 35-45 minutes 180-190 laipsnių temperatūroje, kol taps auksinės rudos spalvos. Patiekdami galite papuošti salotų lapais, bet kokiais kitais žalumynais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai