Kalopsas

Kalopsas

3 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 15 min.

Apie receptą

Kalopsas yra tradicinis švediškas patiekalas, būtent jautienos troškinys su daržovėmis. Patiekalą galima gaminti lėtoje viryklėje arba troškinti ant silpnos ugnies. Išbandykite šį receptą. Patiekalas patiekiamas su daržovių garnyru: virtomis bulvėmis ir marinuotais burokėliais. Mėsą reikia valgyti karštą. Dėl ilgo tro6kinimo ant silpnos ugnies mėsa yra minkšta ir tirpsta burnoje.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    4 šaukštai
  • Jautiena
    480 gramų
  • Miltai
    4 šaukštai
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Raudonas vynas
    1/3 stiklinės
  • Morkos
    2 vnt
  • Lauro lapas
    4 vnt
  • Kvapieji pipirai
    10 vnt
  • Juodųjų pipirų žirneliai
    10 vnt
  • Vanduo
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Jautieną nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, česnaką susmulkin...
    1. Jautieną nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, česnaką susmulkinkite. Mėsą pabarstykite 1 šaukštu miltų.
  • Įkaitinkite katilą arba storasienę keptuvę, įdėkite 2 šaukštus sviesto, tada sudėkite mėsą. Kepkite iki auksinės rudos spalvos, tada perk...
    2. Įkaitinkite katilą arba storasienę keptuvę, įdėkite 2 šaukštus sviesto, tada sudėkite mėsą. Kepkite iki auksinės rudos spalvos, tada perkelkite į lėkštę.
  • Reklama
  • Grąžinkite katilą ar keptuvę ant ugnies, įdėkite 2 šaukštus sviesto ir ištirpinkite, tada suberkite svogūną. Pakepinkite keletą minučių, ...
    3. Grąžinkite katilą ar keptuvę ant ugnies, įdėkite 2 šaukštus sviesto ir ištirpinkite, tada suberkite svogūną. Pakepinkite keletą minučių, suberkite česnaką.
  • Į svogūną įberkite 3 šaukštus miltų ir pakepinkite 1 minutę.
    4. Į svogūną įberkite 3 šaukštus miltų ir pakepinkite 1 minutę.
  • Reklama
  • Supilkite vyną, vėl suberkite mėsą, susmulkintas morkas, lauro lapus, kvapiuosius ir juoduosius pipirus bei druską. Supilkite vandenį, ko...
    5. Supilkite vyną, vėl suberkite mėsą, susmulkintas morkas, lauro lapus, kvapiuosius ir juoduosius pipirus bei druską. Supilkite vandenį, kol jis vos padengs visą turinį. Užvirkite ir troškinkite ant silpnos ugnies uždengę dangtį 1 valandą.
  • Prieš patiekdami išimkite pipirus ir lauro lapus, gero apetito!
    6. Prieš patiekdami išimkite pipirus ir lauro lapus, gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai