Kalakutienos iešmeliai su vyšniniais pomidorais orkaitėje

Kalakutienos iešmeliai su vyšniniais pomidorais orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

3-4 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Kalakutienos iešmeliai su pomidorais – puikus skanėstas didelei kompanijai. Taip pat skani ir sveika vakarienė visai šeimai. Kalakutiena yra minkšta ir sultinga, labai kvapni ir skani. Tokie iešmeliai gali būti patiekiami tiek ant šventinio stalo, tiek prie lengvos, sveikos vakarienės ar pietų. Jei turite laiko, tada kalakutieną galima marinuoti porą valandų, tokiu atveju ją reikia uždengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą. Norėdami suteikti mėsai rausvesnę plutą, likus 5 minutėms iki paruošimo, galite perjungti į ''grilio'' rėžimą.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalakutienos filė
    400 gramų
  • Vyšniniai pomidorai
    200 gramų
  • Džiovintas raudonėlis
    1 arbatinis šaukštelis (1/2 šaukštelio
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai (1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinų sultys
    1 arbatinis šaukštelis (kalakutienai)
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Patrumpinkite iešmelius iki jums reikalingo dydžio ir 10 minučių pamerkite į šaltą vandenį. Tai daroma, kad kepdamas produktas nesugertų ...
    2. Patrumpinkite iešmelius iki jums reikalingo dydžio ir 10 minučių pamerkite į šaltą vandenį. Tai daroma, kad kepdamas produktas nesugertų maisto sulčių ir nepridegtų.
  • Reklama
  • Supjaustykite pomidorus per pusę. Pomidorus sudėkite į tinkamą indą, pagal skonį pasūdykite, sudėkite pipirus, džiovintą raudonėlį ir aly...
    3. Supjaustykite pomidorus per pusę. Pomidorus sudėkite į tinkamą indą, pagal skonį pasūdykite, sudėkite pipirus, džiovintą raudonėlį ir alyvuogių aliejų, išmaišykite.
  • Kalakutienos filė supjaustykite gabalėliais, šiek tiek didesniais nei pomidorai. Sudėkite juos į dubenį, įpilkite raudonėlio, druskos, pi...
    4. Kalakutienos filė supjaustykite gabalėliais, šiek tiek didesniais nei pomidorai. Sudėkite juos į dubenį, įpilkite raudonėlio, druskos, pipirų, citrinos sulčių ir alyvuogių aliejaus. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Marinuotus kalakutienos gabalėlius suverkite ant iešmelių, pakaitomis su vyšniniais pomidorais. Įdėkite į tinkamą formą, kaip nuotraukoje...
    5. Marinuotus kalakutienos gabalėlius suverkite ant iešmelių, pakaitomis su vyšniniais pomidorais. Įdėkite į tinkamą formą, kaip nuotraukoje, kad į ją sutekėtų sultys iš iešmelių. Iešmelius kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes. Po kurio laiko atsargiai išimkite formą iš orkaitės.
  • Paruoštus iešmelius perkelkite į indą su salotomis ir patiekite su bet kokiu padažu. Skanaus!
    6. Paruoštus iešmelius perkelkite į indą su salotomis ir patiekite su bet kokiu padažu. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai