Julienne bagete

Julienne bagete

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Šiame Julienne recepte batonas atlieka pagrindinį vaidmenį. Labai patogu, nes valgoma kartu su pačiu subtiliausiu grybų įdaru. Atkreipkite dėmesį į receptą! Rinkdamiesi batoną užkandžiui, pirmenybę teikite „vakarykščiam“. Išdžiūvusi duonos struktūra gerai išlaiko formą.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bagetas
    1 vnt
  • Grybai
    350 gramų (pievagrybiai, šaldyti)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Pienas
    2/3 stiklinės
  • Grietinė
    100 gramų (riebi)
  • Kvietiniai miltai
    0.5 šaukštai
  • Šoninė
    60 gramų (rūkyta)
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji
    pagal skonį
  • Manų kruopos
    1 arbatinis šaukštelis (kepimo skardos apibarstymui)
  • Aliejus
    30 mililitrų (+1 šaukštelis keptuvės patepimui)
  • Sūris
    40~50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Paruoškite įdarą. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite kol suminkštės.
    2. Paruoškite įdarą. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite kol suminkštės.
  • Reklama
  • Sudėkite grybus į svogūnus. Aš naudojau šaldytus, bet galite jūs naudoti ir šviežius. Troškinkite, kol skystis išgaruos.
    3. Sudėkite grybus į svogūnus. Aš naudojau šaldytus, bet galite jūs naudoti ir šviežius. Troškinkite, kol skystis išgaruos.
  • Šoninę supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę su svogūnais ir grybais. Kepkite 5-7 minutes ant vidutinės ugnies.
    4. Šoninę supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę su svogūnais ir grybais. Kepkite 5-7 minutes ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Pabaigoje įdarą pasūdykite, įberkite pipirų, įdėkite grietinės. Išmaišykite.
    5. Pabaigoje įdarą pasūdykite, įberkite pipirų, įdėkite grietinės. Išmaišykite.
  • Suberkite miltus, vėl išmaišykite. Maišydami kaitinkite 5 minutes. Tada nukelkite nuo ugnies. Atidėkite.
    6. Suberkite miltus, vėl išmaišykite. Maišydami kaitinkite 5 minutes. Tada nukelkite nuo ugnies. Atidėkite.
  • Reklama
  • Batoną supjaustykite 3-4 cm gabalėliais.
    7. Batoną supjaustykite 3-4 cm gabalėliais.
  • Į dubenį supilkite pieną, pasūdykite pagal skonį. Batono gabalėlį, vieną pusę, pamerkite į pieną 5-7 sekundėms ir iš karto išimkite.
    8. Į dubenį supilkite pieną, pasūdykite pagal skonį. Batono gabalėlį, vieną pusę, pamerkite į pieną 5-7 sekundėms ir iš karto išimkite.
  • Reklama
  • Pirštais išimkite batono minkštimą, bet ne kiaurai, o palikdami dugną.
    9. Pirštais išimkite batono minkštimą, bet ne kiaurai, o palikdami dugną.
  • Įjunkite orkaitę iki 200 laipsnių. Paimkite kepimo skardą, sutepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu, pabarstykite manų kruopomis. Išd...
    10. Įjunkite orkaitę iki 200 laipsnių. Paimkite kepimo skardą, sutepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu, pabarstykite manų kruopomis. Išdėliokite batono ruošinius ir užpildykite grybų įdaru. Ant viršaus užtepkite tarkuoto kietojo sūrio. Pašaukite į orkaitę 5-7 minutėms, kol sūris išsilydys.
  • Reklama
  • Pasibaigus laikui, išimkite kepimo skardą su užkandžiu.
    11. Pasibaigus laikui, išimkite kepimo skardą su užkandžiu.
  • Perkelkite į lėkštę.
    12. Perkelkite į lėkštę.
  • Patiekite šiltą. Gero apetito!
    13. Patiekite šiltą. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai