Jautienos sriuba Charcho

Jautienos sriuba Charcho

4.3 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val. 50 min.

Apie receptą

Noriu pakviesti pietums visai šeimai išsivirti neįtikėtinai sočios, skanios ir apetitą keliančios sriubos iš tradicinės gruzinų virtuvės. Sriuba tokia skani, kad tikrai negali nustoti valgyti! Nors procesas gali atrodyti sudėtingas, iš tikrųjų taip nėra. Aš jums papasakosiu, kaip gana paprastai ir kartu skaniai paruošti jautienos sriubą „Kharcho“. Mėsos, ryžių, daržovių derinys nuostabus. Ši sriuba patiks ir suaugusiems, ir vaikams, todėl šį receptą rekomenduoju išbandyti.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    1.2 kilogramo
  • Aliejus
    pagal poreikį (kepimui)
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Saliero stiebas
    2 vnt
  • Buljonas
    4 stiklinės (+ maždaug tiek pat vandens)
  • Pomidorai
    800 gramų (savo sultyse arba švieži)
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Ryžiai
    1/2 stiklinės
  • Citrinos sultys
    2~3 arbatiniai šaukšteliai
  • Šviežios žolelės
    1 krūvelė
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonė (kalendra, paprika)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į puodą supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir padėkite ant ugnies. Jautieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydži...
    1. Į puodą supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir padėkite ant ugnies. Jautieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Įberkite druskos ir išmaišykite. Dėkite į puodą (kad geriau apskrustų pirma pusė) ir kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos. Išimkite mėsą ir kol kas atidėkite į šalį.
  • Tuo tarpu į puodą suberkite susmulkintą svogūną ir salierą. Kelias minutes pakepinkite maišydami.
    2. Tuo tarpu į puodą suberkite susmulkintą svogūną ir salierą. Kelias minutes pakepinkite maišydami.
  • Reklama
  • Sudėkite pomidorus (konservuotus savo sultyse arba šviežius, pjaustytus be žievelės), užpilkite sultiniu ir vandeniu. Sudėkite mėsą atgal...
    3. Sudėkite pomidorus (konservuotus savo sultyse arba šviežius, pjaustytus be žievelės), užpilkite sultiniu ir vandeniu. Sudėkite mėsą atgal. Užvirinkite, sumažinkite ugnį iki minimumo ir palikite porai valandų.
  • Sudėkite ryžius, suberkite smulkintą česnaką ir citrinos sultis. Pagal skonį galite pridėti paprikos, kalendros ar kitų prieskonių. Virki...
    4. Sudėkite ryžius, suberkite smulkintą česnaką ir citrinos sultis. Pagal skonį galite pridėti paprikos, kalendros ar kitų prieskonių. Virkite dar 20 minučių.
  • Reklama
  • Žalumynus nuplaukite ir susmulkinkite. Sudėkite į puodą, švelniai išmaišykite ir po minutės nukelkite nuo ugnies.
    5. Žalumynus nuplaukite ir susmulkinkite. Sudėkite į puodą, švelniai išmaišykite ir po minutės nukelkite nuo ugnies.
  • Prieš patiekiant jautienos sriubą „Charcho“, patartina palikti uždengtą 15-20 minučių.
    6. Prieš patiekiant jautienos sriubą „Charcho“, patartina palikti uždengtą 15-20 minučių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai