Jautienos nugarinė kepta folijoje

Jautienos nugarinė kepta folijoje

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val. 40 min.

Apie receptą

Taigi, mielieji, mėgstate mėsą ir patiekalus iš jos, ar norite sužinoti, kaip skaniai ir labai sultingai iškepti jautieną? Pasidalinsiu su jumis savo paprastu receptu, su juo mėsa gaunasi puiki. Iš tokios mėsos galite gaminti daugybę patiekalų kiekvienai dienai, tačiau šiandieninis receptas yra vienas iš šventinių, o jame papasakosiu, kaip pasigaminti folijoje keptą jautienos nugarinę. Tai labai skani ir sultinga mėsa, kurią kepsime su keptų daržovių, žolelių, sūrio ir acto mišiniu. Dėl to jautienos skonis bus labai ryškus ir sodrus, be to, tokia mėsa atrodo labai apetitiškai, todėl puikiai atrodys ant šventinio stalo. Todėl šį folijoje kepto jautienos nugarinės gaminimo receptą be išimties rekomenduoju visiems, nesvarbu, ar planuojate atostogas, ar tiesiog norite nustebinti ir pamaloninti savo šeimą.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautienos nugarinė
    1~1.2 kilogramas
  • Morkos
    2 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Šviežios kapotos petražolės
    2 šaukštai
  • Sūris
    100 gramų
  • Obuolių sidro actas
    1 šaukštas
  • Prieskoniai
    pagal skonį (malti juodieji pipirai, jautienos prieskoniai)
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia nuvalome svogūnus ir česnakus, smulkiai supjaustome, morkas sutarkuojame. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir jame apkepk...
    1. Pirmiausia nuvalome svogūnus ir česnakus, smulkiai supjaustome, morkas sutarkuojame. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir jame apkepkite daržoves, kol suminkštės, išjunkite ugnį ir leiskite daržovėms atvėsti.
  • Į atvėsusias daržoves suberkite kapotas petražoles, tarkuotą sūrį ir obuolių actą, pagal skonį pasūdykite, pipirų, viską išmaišykite.
    2. Į atvėsusias daržoves suberkite kapotas petražoles, tarkuotą sūrį ir obuolių actą, pagal skonį pasūdykite, pipirų, viską išmaišykite.
  • Reklama
  • Jautienos nugarinę nuplauname ir dedame ant pjaustymo lentos plona dalimi žemyn, išilgai viršaus padarome įpjovą. Jautieną iš visų pusių ...
    3. Jautienos nugarinę nuplauname ir dedame ant pjaustymo lentos plona dalimi žemyn, išilgai viršaus padarome įpjovą. Jautieną iš visų pusių įtrinkite druska ir prieskoniais.
  • Daržovių ir sūrio įdarą išdėliojame įpjovoje.
    4. Daržovių ir sūrio įdarą išdėliojame įpjovoje.
  • Reklama
  • Mėsos kraštus sujungiame ir tvirtiname špagatu arba virtuviniu siūlu.
    5. Mėsos kraštus sujungiame ir tvirtiname špagatu arba virtuviniu siūlu.
  • Nugarinę suvyniojame į foliją, dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir valandai pašauname į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Pasi...
    6. Nugarinę suvyniojame į foliją, dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir valandai pašauname į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Pasibaigus laikui, foliją reikia nuimti ir mėsą be jos kepti dar 10 minučių.
  • Reklama
  • Dabar nugarinė yra paruošta ir gali būti patiekiama. Gero apetito visiems!
    7. Dabar nugarinė yra paruošta ir gali būti patiekiama. Gero apetito visiems!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai