Jamie Oliverio blynai

Jamie Oliverio blynai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Skanūs ir labai švelnūs Jamie Oliverio blynai. Recepte cukraus nėra, todėl juos reikia patiekti apibarsčius cukraus pudra, arba su uogiene, uogomis, medumi, kondensuotu pienu. Anksčiau šie blynai buvo itin populiarūs pusryčiai tik JAV ir Kanadoje, o dabar blynais pusryčiams mėgaujasi visame pasaulyje. Toks blynų populiarumas gana akivaizdus, ​​jie labai skanūs, o paruošiami paprastai ir greitai. Vaikai mėgsta šiuos blynus!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Pienas
    140 mililitrų
  • Kvietiniai miltai
    115 gramų
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Atskirkite trynius nuo baltymų. Į trynius įberkite druskos.
    2. Atskirkite trynius nuo baltymų. Į trynius įberkite druskos.
  • Reklama
  • Supilkite kambario temperatūros pieną, sumaišykite su tryniais.
    3. Supilkite kambario temperatūros pieną, sumaišykite su tryniais.
  • Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais.
    4. Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais.
  • Reklama
  • Maišykite iki vientisos masės.
    5. Maišykite iki vientisos masės.
  • Kiaušinių baltymus išplakti iki standumo.
    6. Kiaušinių baltymus išplakti iki standumo.
  • Reklama
  • Kiaušinių baltymus pamažu įmaišykite į tešlą ir atsargiai išmaišykite.
    7. Kiaušinių baltymus pamažu įmaišykite į tešlą ir atsargiai išmaišykite.
  • Labai puri tešla. Nedelsdami pradėkite kepti.
    8. Labai puri tešla. Nedelsdami pradėkite kepti.
  • Reklama
  • Keptuvę gerai įkaitinkite, galite patepti lašeliu aliejaus prieš pat kepant pirmąją blynų partiją. Dėti tešlą su šaukštu, kepti ant silpn...
    9. Keptuvę gerai įkaitinkite, galite patepti lašeliu aliejaus prieš pat kepant pirmąją blynų partiją. Dėti tešlą su šaukštu, kepti ant silpnos ugnies 1,5-2 minutes.
  • Švelniai apverskite mentele ir kepkite antroje pusėje dar 30-40 sekundžių.
    10. Švelniai apverskite mentele ir kepkite antroje pusėje dar 30-40 sekundžių.
  • Reklama
  • Štai keletas skanių užpilų idėjų. Tešlą galite pabarstyti mėlynėmis ar kitomis uogomis, traškiai kepta šonine arba pancetta, bananu ar ta...
    11. Štai keletas skanių užpilų idėjų. Tešlą galite pabarstyti mėlynėmis ar kitomis uogomis, traškiai kepta šonine arba pancetta, bananu ar tarkuotu šokoladu. Aš naudojau šokolado lašus ir uogas. Galite kepti ir be priedų.
  • Sukraukite iškeptus blynus, apšlakstykite medumi, klevų sirupu ir patiekite su uogomis.
    12. Sukraukite iškeptus blynus, apšlakstykite medumi, klevų sirupu ir patiekite su uogomis.
  • Blynai yra nepaprastai švelnūs ir skanūs! Gero apetito!
    13. Blynai yra nepaprastai švelnūs ir skanūs! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai