Šokoladinis bananų pyragas be kepimo

Šokoladinis bananų pyragas be kepimo

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
8 val.

Apie receptą

Šeimos susibūrimams siūlau paruošti skanų ir švelnų pyragą iš šokoladinių sausainių ir kremo. O įdėjus bananą jis įgaus subtilų aromatą ir papildys skonį. Žinoma, stebuklo neįvyks ir pyragas ant stalo nebebus per 15 minučių. Tačiau paruošti tikrai užtruks apie 15-20 minučių. Juk nieko kepti nereikia, užtenka užvirti grietinėlę ir surinkti pyragą. Jei norite, į kremą įberkite šiek tiek kakavos, bet su baltu pyragas atrodo įspūdingiau. Galite papuošti kaip norite arba palikti tokį, koks yra.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Šokoladiniai sausainiai
    350 gramų
  • Bananas
    2 vnt
  • Pienas
    500 mililitrų
  • Cukrus
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Miltai
    60 gramų (kremui)
  • Sviestas
    100 gramų (kremui)
  • Pienas
    30 mililitrų (glazūra)
  • Cukrus
    4 šaukštai (glazūra)
  • Sviestas
    50 gramų (glazūra)
  • Tamsios kakavos milteliai
    2 šaukštai (glazūra)
  • Vanilinis cukrus
    10 gramų (grietinėlė)
  • Druska
    1 žiupsnelis (grietinėlė)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Į storadugnį puodą supilkite pieną, suberkite cukrų ir užvirinkite, cukrus ištirps. Nuimkite puodą nuo ugnies.
    2. Į storadugnį puodą supilkite pieną, suberkite cukrų ir užvirinkite, cukrus ištirps. Nuimkite puodą nuo ugnies.
  • Reklama
  • Kiaušinius išplakite į purią, šviesią masę.
    3. Kiaušinius išplakite į purią, šviesią masę.
  • Greitai maišydami kiaušinių mišinį, palaipsniui supilkite karštą pieną. Masė turi būti vienalytė.
    4. Greitai maišydami kiaušinių mišinį, palaipsniui supilkite karštą pieną. Masė turi būti vienalytė.
  • Reklama
  • Supilkite kiaušinių mišinį atgal į puodą ir padėkite ant silpnos ugnies. Virkite nuolat maišydami, kol sutirštės. Nukelkite puodą nuo ugn...
    5. Supilkite kiaušinių mišinį atgal į puodą ir padėkite ant silpnos ugnies. Virkite nuolat maišydami, kol sutirštės. Nukelkite puodą nuo ugnies, ant kremo paviršiaus uždėkite plėvelę ir leiskite visiškai atvėsti.
  • Minkštą sviestą išplakite iki baltumo ir purumo. Tęsdami plakimą, dalimis supilkite grietinėlę, kiekvieną kartą gerai plakdami.
    6. Minkštą sviestą išplakite iki baltumo ir purumo. Tęsdami plakimą, dalimis supilkite grietinėlę, kiekvieną kartą gerai plakdami.
  • Reklama
  • Dalį šokoladinių sausainių sudėkite į formą ir aptepkite kremu.
    7. Dalį šokoladinių sausainių sudėkite į formą ir aptepkite kremu.
  • Bananus nulupkite, supjaustykite apskritimais ir vienu sluoksniu dėkite ant kremo. Tęskite torto sluoksniavimą. Viršutinis sluoksnis turi...
    8. Bananus nulupkite, supjaustykite apskritimais ir vienu sluoksniu dėkite ant kremo. Tęskite torto sluoksniavimą. Viršutinis sluoksnis turi būti pagamintas iš sausainių, padengtų kremu.
  • Reklama
  • Glajui puode sumaišyti kakavą ir cukrų, supilti pieną ir išmaišyti. Puodą uždėkite ant vidutinės ugnies ir nuolat maišydami virkite, kol ...
    9. Glajui puode sumaišyti kakavą ir cukrų, supilti pieną ir išmaišyti. Puodą uždėkite ant vidutinės ugnies ir nuolat maišydami virkite, kol sutirštės, apie 7 minutes.
  • Nukelkite puodą nuo ugnies, sudėkite sviestą ir išmaišykite iki vientisos masės.
    10. Nukelkite puodą nuo ugnies, sudėkite sviestą ir išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Užpildykite pyragą glaistu. Jei norite, naudokite medinį iešmelį, kad padarytumėte raštus. Tortą padėkite į šaldytuvą 3-4 valandoms, kad ...
    11. Užpildykite pyragą glaistu. Jei norite, naudokite medinį iešmelį, kad padarytumėte raštus. Tortą padėkite į šaldytuvą 3-4 valandoms, kad apsemtų, tada patiekite.
  • Gero apetito!
    12. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai