Itališka pomidorų sriuba

Itališka pomidorų sriuba

5 (1 įvertinimai)

4-5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Mėgstu itališką virtuvę. Italija paprastai laikoma kulinariškiausia šalimi pasaulyje. Mano kulinarijos knygoje yra daug itališkų receptų. Siūlau vieną iš itališkos pomidorų sriubos variantų. Itališka pomidorų sriuba šioje versijoje yra neįprasta ir labai skani. Patiekiant galima papuošti bet kokiais žalumynais, pavyzdžiui, aš mėgstu puošti baziliku. Tai taip pat puikus ir skanus dietinis patiekalas.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorai
    0,5 kg
  • Česnakai
    25 gramai
  • Apelsinų sultys
    200 mililitrų
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Salierai
    1 vnt (krūva)
  • Saldžiosios paprikos
    1 vnt
  • Alyvuogių aliejus
    3~4 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Žalieji
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite česnaką ir perpjaukite per pusę, pašalindami šerdį.
    1. Nulupkite česnaką ir perpjaukite per pusę, pašalindami šerdį.
  • Supilkite česnaką su puse pieno ir užvirinkite. Tada nupilkite pieną ir supilkite česnaką su šviežiu pienu. Dedame ant lėtos ugnies 15 mi...
    2. Supilkite česnaką su puse pieno ir užvirinkite. Tada nupilkite pieną ir supilkite česnaką su šviežiu pienu. Dedame ant lėtos ugnies 15 minučių.
  • Reklama
  • Po to pieną nupilkite ir sutrinkite česnaką.
    3. Po to pieną nupilkite ir sutrinkite česnaką.
  • Salierą nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
    4. Salierą nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
  • Reklama
  • Papriką nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome kubeliais.
    5. Papriką nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome kubeliais.
  • Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.
    6. Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.
  • Reklama
  • Lengvai pakepinkite nenuluptą česnako skiltelę. Kai pasirodys auksinė pluta, nulupkite ją. Suberkite susmulkintą salierą, paprikas ir pak...
    7. Lengvai pakepinkite nenuluptą česnako skiltelę. Kai pasirodys auksinė pluta, nulupkite ją. Suberkite susmulkintą salierą, paprikas ir pakepinkite ant silpnos ugnies. Po to suberkite pjaustytus pomidorus, supilkite sultinį, virkite 10 min. Gautą masę sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
  • Į sriubą įpilkite apelsinų sulčių.
    8. Į sriubą įpilkite apelsinų sulčių.
  • Reklama
  • Druskos ir pipirų pagal skonį ir suberkite susmulkintą česnaką. Pomidorų sriuba paruošta!
    9. Druskos ir pipirų pagal skonį ir suberkite susmulkintą česnaką. Pomidorų sriuba paruošta!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai