Įdarytos vištos kulšelės

Įdarytos vištos kulšelės

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Vištiena bet kokia forma visada yra labai skanu. O tokias įdarytas kulšeles galima patiekti svečiams – jie tikrai tai įvertins! Pagrindinis dalykas ruošiant šį patiekalą yra patogus ir aštrus mažas peilis, o visa kita priklauso nuo jūsų fantazijos. Su įdarais galite fantazuoti be galo!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kulšelės
    8 vnt
  • Kepti grybai
    1 stiklinė (stiklinė 200 ml.)
  • Virti ryžiai
    1 stiklinė (stiklinė 200 ml.)
  • Tarkuotas lydytas sūris
    1 puodelis (stiklinė 200 ml.)
  • Grietinė
    1/2 puodelio (stiklinė 200 ml.)
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Įdarui sumaišykite pakepintus grybus, virtus ryžius ir tarkuotą sūrį. Įdėkite maltą česnako skiltelę, pagal skonį druskos ir pipirų. Gera...
    2. Įdarui sumaišykite pakepintus grybus, virtus ryžius ir tarkuotą sūrį. Įdėkite maltą česnako skiltelę, pagal skonį druskos ir pipirų. Gerai išmaišyti.
  • Reklama
  • Vištienos kulšele mažu aštriu peiliu įpjaukite minkštimą aplink kaulo kraštą. Ištraukite minkštimą, padėdami peiliu, supjaustydami ir nug...
    3. Vištienos kulšele mažu aštriu peiliu įpjaukite minkštimą aplink kaulo kraštą. Ištraukite minkštimą, padėdami peiliu, supjaustydami ir nugramdydami mėsą nuo kaulo. Prie pagrindo nupjaukite kaulą sunkiu aštriu peiliu. Jei norite, galite pašalinti šiek tiek minkštimo. Pakartokite procesą su likusiomis kulšelėmis. Mėsą pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį.
  • Įdaru prikimškite blauzdeles, patogiau tai daryti tiesiog rankomis. Nereikia nei rišti, nei siūti.
    4. Įdaru prikimškite blauzdeles, patogiau tai daryti tiesiog rankomis. Nereikia nei rišti, nei siūti.
  • Reklama
  • Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir išdėliokite kojeles. Pabarstykite smulkintu svogūnu, lengvai druska ir pipirais.
    5. Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir išdėliokite kojeles. Pabarstykite smulkintu svogūnu, lengvai druska ir pipirais.
  • Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių, tada išimkite kepimo skardą ir patepkite kojeles sūdyta grietine. Kepkite dar ...
    6. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių, tada išimkite kepimo skardą ir patepkite kojeles sūdyta grietine. Kepkite dar 10-15 minučių, kol taps auksinės rudos spalvos ir iškeps.
  • Reklama
  • Patiekite kulšeles karštas, po dvi porcijoje, paskleiskite ant salotų lapų ir pabarstykite šviežiomis daržovėmis. Gero apetito!
    7. Patiekite kulšeles karštas, po dvi porcijoje, paskleiskite ant salotų lapų ir pabarstykite šviežiomis daržovėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai