Įdarytos paprikos su vištiena ir kopūstais
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val. 10 min.
Apie receptą
Įdarytų paprikų receptų yra labai daug. Taigi šiandien noriu pasidalinti dar vienu. Šį kartą paprikos įdarytos vištienos faršu ir kopūstu. Įdarytos paprikos yra sotus, aromatingas ir labai skanus patiekalas. Vištienos faršas, pridėjus baltųjų kopūstų, pasirodo švelnus ir sultingas. Be pomidorų pastos, į padažą galite įdėti grietinės ar grietinėlės, bet tai neprivaloma. Šventinio stalo vertas patiekalas.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Paprikos9~10 vnt
-
Česnakai2~3 skiltelės
-
Virti ryžiai3 šaukštai
-
Vištienos filė500 gramų
-
Baltasis kopūstas200 gramų
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Saulėgrąžų aliejus20 mililitrų
-
Svogūnai1 vnt
-
Lauro lapas1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paprikų įdarui paruoškite faršą. Vištienos filė, svogūną ir česnaką susmulkinkite per mėsmale.
-
2. Suberkite virtus ryžius.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite kopūstą, išvirkite, atvėsinkite ir suberkite į faršą.
-
4. Maltą mėsą pasūdykite pagal skonį ir gerai išmaišykite. Įdaras paruoštas.
-
Reklama
-
5. Nuplaukite paprikas ir pašalinkite sėklas.
-
6. Užpildykite paprikas malta mėsa ir sudėkite į puodą.
-
Reklama
-
7. Įpilkite pomidorų pastos, druskos, cukraus, lauro lapų ir 250 ml vandens.
-
8. Įdarytas paprikas troškinkite ant vidutinės ugnies 45-50 minučių. Gaminimo metu būtinai paragaukite padažo ir, jei reikia, pagal skonį įberkite cukraus ar druskos.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama