Įdarytos paprikos su vištiena ir kopūstais

Įdarytos paprikos su vištiena ir kopūstais

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Įdarytų paprikų receptų yra labai daug. Taigi šiandien noriu pasidalinti dar vienu. Šį kartą paprikos įdarytos vištienos faršu ir kopūstu. Įdarytos paprikos yra sotus, aromatingas ir labai skanus patiekalas. Vištienos faršas, pridėjus baltųjų kopūstų, pasirodo švelnus ir sultingas. Be pomidorų pastos, į padažą galite įdėti grietinės ar grietinėlės, bet tai neprivaloma. Šventinio stalo vertas patiekalas.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Paprikos
    9~10 vnt
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Virti ryžiai
    3 šaukštai
  • Vištienos filė
    500 gramų
  • Baltasis kopūstas
    200 gramų
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Saulėgrąžų aliejus
    20 mililitrų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Lauro lapas
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paprikų įdarui paruoškite faršą. Vištienos filė, svogūną ir česnaką susmulkinkite per mėsmale.
    1. Paprikų įdarui paruoškite faršą. Vištienos filė, svogūną ir česnaką susmulkinkite per mėsmale.
  • Suberkite virtus ryžius.
    2. Suberkite virtus ryžius.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite kopūstą, išvirkite, atvėsinkite ir suberkite į faršą.
    3. Smulkiai supjaustykite kopūstą, išvirkite, atvėsinkite ir suberkite į faršą.
  • Maltą mėsą pasūdykite pagal skonį ir gerai išmaišykite. Įdaras paruoštas.
    4. Maltą mėsą pasūdykite pagal skonį ir gerai išmaišykite. Įdaras paruoštas.
  • Reklama
  • Nuplaukite paprikas ir pašalinkite sėklas.
    5. Nuplaukite paprikas ir pašalinkite sėklas.
  • Užpildykite paprikas malta mėsa ir sudėkite į puodą.
    6. Užpildykite paprikas malta mėsa ir sudėkite į puodą.
  • Reklama
  • Įpilkite pomidorų pastos, druskos, cukraus, lauro lapų ir 250 ml vandens.
    7. Įpilkite pomidorų pastos, druskos, cukraus, lauro lapų ir 250 ml vandens.
  • Įdarytas paprikas troškinkite ant vidutinės ugnies 45-50 minučių. Gaminimo metu būtinai paragaukite padažo ir, jei reikia, pagal skonį įb...
    8. Įdarytas paprikas troškinkite ant vidutinės ugnies 45-50 minučių. Gaminimo metu būtinai paragaukite padažo ir, jei reikia, pagal skonį įberkite cukraus ar druskos.
  • Reklama
  • Skanaus.
    9. Skanaus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai