Įdaryti svogūnai su mėsa ir ryžiais orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei jūs mėgstate balandėlius, tuomet šis receptas jus tikrai sudomins. Įdaryti svogūnai ne ką prasčiau nei balandėliai, o produktai patys paprasčiausi. Naudokite didelį, pailgą svogūną, tada bus lengva jį įdaryti. Jei pageidaujama, padažas gali būti gaminamas iš grietinės, pomidorų pastos ar daržovių pagrindo ir galima pridėti bet kokių prieskonių. Įdarytus svogūnus galite patiekti su grietine, kečupu arba tiesiog užpilti padažu.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai1 vnt (didelis)
-
Malta mėsa300 gramų (maišytas)
-
Ryžiai2 šaukštai
-
Žalumynaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Aliejuspagal skonį (formų tepimui)
-
Majonezas3 šaukštai
-
Vanduo150 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Svogūną nulupkite ir įpjaukite išilgai iki vidurio. Į puodą supilkite vandenį, pasūdykite ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Įdėkite svogūną į vandenį ir virkite 3 minutes. Po kurio laiko išimkite svogūną iš vandens, atvėsinkite ir išardykite į sluoksnius.
-
Reklama
-
3. Ryžius 5 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje ir sudėkite į sietelį, leiskite sultiniui visiškai nuvarvėti.
-
4. Faršą dėkite į dubenį, suberkite virtus ryžius, smulkintus žalumynus, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Maltą mėsą išplakite iki tankios masės.
-
Reklama
-
5. Svogūnų sluoksnius įdarykite malta mėsa, suteikdami viso svogūno formą.
-
6. Sumaišykite vandenį, majonezą, druską ir pipirus iki vientisos masės. Sudėkite įdarytus svogūnus ir užpilkite padažu.
-
Reklama
-
7. Svogūnų formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes.
-
8. Svogūnus apšlakstykite padažu ir kepkite dar 15-20 minučių, kol suminkštės. Po kurio laiko išimkite formą iš orkaitės ir nedelsdami patiekite.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama