Įdaryti svogūnai su mėsa ir ryžiais orkaitėje

Įdaryti svogūnai su mėsa ir ryžiais orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei jūs mėgstate balandėlius, tuomet šis receptas jus tikrai sudomins. Įdaryti svogūnai ne ką prasčiau nei balandėliai, o produktai patys paprasčiausi. Naudokite didelį, pailgą svogūną, tada bus lengva jį įdaryti. Jei pageidaujama, padažas gali būti gaminamas iš grietinės, pomidorų pastos ar daržovių pagrindo ir galima pridėti bet kokių prieskonių. Įdarytus svogūnus galite patiekti su grietine, kečupu arba tiesiog užpilti padažu.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    1 vnt (didelis)
  • Malta mėsa
    300 gramų (maišytas)
  • Ryžiai
    2 šaukštai
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal skonį (formų tepimui)
  • Majonezas
    3 šaukštai
  • Vanduo
    150 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Svogūną nulupkite ir įpjaukite išilgai iki vidurio. Į puodą supilkite vandenį, pasūdykite ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Įdėkite sv...
    2. Svogūną nulupkite ir įpjaukite išilgai iki vidurio. Į puodą supilkite vandenį, pasūdykite ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Įdėkite svogūną į vandenį ir virkite 3 minutes. Po kurio laiko išimkite svogūną iš vandens, atvėsinkite ir išardykite į sluoksnius.
  • Reklama
  • Ryžius 5 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje ir sudėkite į sietelį, leiskite sultiniui visiškai nuvarvėti.
    3. Ryžius 5 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje ir sudėkite į sietelį, leiskite sultiniui visiškai nuvarvėti.
  • Faršą dėkite į dubenį, suberkite virtus ryžius, smulkintus žalumynus, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Maltą mėsą išplakite iki tank...
    4. Faršą dėkite į dubenį, suberkite virtus ryžius, smulkintus žalumynus, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Maltą mėsą išplakite iki tankios masės.
  • Reklama
  • Svogūnų sluoksnius įdarykite malta mėsa, suteikdami viso svogūno formą.
    5. Svogūnų sluoksnius įdarykite malta mėsa, suteikdami viso svogūno formą.
  • Sumaišykite vandenį, majonezą, druską ir pipirus iki vientisos masės. Sudėkite įdarytus svogūnus ir užpilkite padažu.
    6. Sumaišykite vandenį, majonezą, druską ir pipirus iki vientisos masės. Sudėkite įdarytus svogūnus ir užpilkite padažu.
  • Reklama
  • Svogūnų formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes.
    7. Svogūnų formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes.
  • Svogūnus apšlakstykite padažu ir kepkite dar 15-20 minučių, kol suminkštės. Po kurio laiko išimkite formą iš orkaitės ir nedelsdami patie...
    8. Svogūnus apšlakstykite padažu ir kepkite dar 15-20 minučių, kol suminkštės. Po kurio laiko išimkite formą iš orkaitės ir nedelsdami patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai